2777
2789
عنوان

بیا فـالت رو بگیرم🤍

| مشاهده متن کامل بحث + 3232 بازدید | 513 پست
بله عزیزم من کارت میندازم مشخصات نمیتونم بگم

شوهرم کی پیامم میده  چقدر گلم ی زمان بده فدای تو بشم

تا آخر شهریور آشتی نمیینی؟؟؟ 

خواهش میکنم هانااا خانمممممم بگوووو

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم کی پیامم میده چقدر گلم ی زمان بده فدای تو بشمتا آخر شهریور آشتی نمیینی؟؟؟ خواهش میکنم هانااا ...

عزیزم وسطای ابان میاد تو زیاد پیش نرو هرچی اصرار کنی دور تر میشه

یعنی وسط آبان میاد خودش آشتی ؟؟ 

و پشیمون از کارش ؟؟ 

طلاقی اینا در کار نیست ؟؟؟؟

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 

دقیقا ی بار من ی اصراری کردم و بدتر شد 

داشتم منطقی باهاش حرف میزدم

یعنی وسط آبان میاد خودش آشتی ؟؟ 

و پشیمون از کارش ؟؟ 

طلاقی اینا در کار نیست ؟؟؟؟

یعنی وسط آبان میاد خودش آشتی ؟؟ و پشیمون از کارش ؟؟ طلاقی اینا در کار نیست ؟؟؟؟

نه ولی تو ی مدت شل بگیر ی مدت پیگیرش نباش دنبالش نرو پیام نده ی مدت ازادش بذار خودش میاد سمتت باور کن مردا عین ماهی میمونن هرچی محکم تر نگهشون داری از دستت لیز میخورن میدونم سختته زندگیت رو هواس اما ی مدت بسپر به خدا ی مدت شل بگیر تلاشی نکن اون میبینه تو انقد دنبالشی ازت سرد شده ی عالمه به خودت برس وقتی که برای اون میذاری برای خودت بذار موهاتو رنگ قشنگ بذار پوستت پاکسازی کن باشگاه برو به خودت و بدنت برس باور کن که اون موقع دست از پا دراز تر برمیگرده

دقیقا ی بار من ی اصراری کردم و بدتر شد داشتم منطقی باهاش حرف میزدم

ببین کلا بیخیالش شو ببین چجوری برمیگرده به خودت برس تو زندگی خودت الویت بذار نه اون مرتیکه پفیوز بی لیاقت مفنگی رو

نه ولی تو ی مدت شل بگیر ی مدت پیگیرش نباش دنبالش نرو پیام نده ی مدت ازادش بذار خودش میاد سمتت باور ک ...

من اصلا بهش پیامی ندادم هانا جان 

فقط شرط گذاشتم باید بری پیش داییم یا ی بزرگتری تا قضاوت کنه ک اشتباه از کیه همش من مقصر می‌کنه 

اصلااا قبول نمیکنه حرف منوووو 

گفت خدافط برای همیشه منم گفتم خدافط 

دیگ پیامی نداد الان ۴ روز هست که هیچ پیامی نمی‌ده