خودمم همین رو حس میکنم جادوش کرده باشن همین چندوقت پیش توی ماه صفر خانمی گفت کارم درسته فلان بیسار م ...
نه برو پیش ی سید من خودم تو شهرمون ی سیده هرچی پول بذاری رو کتابش اصلا اینجوری نیست مبلغ تعین کنه توام برو پرس جو کن تو فضای مجازی نمیشه برو یکی رو تو حضوری پیدا کن برو پیشش
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه برو پیش ی سید من خودم تو شهرمون ی سیده هرچی پول بذاری رو کتابش اصلا اینجوری نیست مبلغ تعین کنه تو ...
عزیزم کسی که کاربلد باشه کارمه راه بندازه اگه میشناسی بهم معرفی کن هم خودم هم بچم هردومون افسردگی گرفتیم دست این آدم بارفتاراش قبلا خیلی بهتر بود الان نزدیکه هفت سال میشه روح روان برامون نزاشته منم دستم به جایی بنونیست داره فشار میاره مهرحلال جون آزاد کنم برم طلاق بگیرم ولی فکره بعدش که چه سرم میادبدون پشتوانه کلافه م میکنه