2777
2789
عنوان

خانوم های شاغل ایا حقوقتون کفاف زندگی و خرجتون را میده

| مشاهده متن کامل بحث + 1100 بازدید | 91 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برنامه ریزی کنید واسه پولتون و‌خرجا.... همون اول هم که حقوق میگیرید نصفشو بریزید یه حساب دیگه ...

منم یکی دوماهه این کارو میکنم.به نظرم خیلی خوبه اینجوری...البته همیشه هم نمیشه.من خودم حقوق تیر و مردادم رو تو اون حساب ریتم.اما حقوق شهریورو حتی 1000 تومنم نریختم  

مثلا شما ها تو ماه چقدر خرج خودتون می کنین البته ببخشید رک می پرسم خرج ارایشگاه و پوست و کلا وسیله ...

خوب بستگی داره نمیشه گفت هرماه به طور متوسط چقدر خرج بشه من هر موقع لازم باشه خرید می کنم و آرایشگاه میرم رنج خاصی نداره راستی درامد ما هم تو مایه های درامد شماست البته من فقط یه دختر دارم

مثلا شما ها تو ماه چقدر خرج خودتون می کنین البته ببخشید رک می پرسم خرج ارایشگاه و پوست و کلا وسیله ...

من ماهی ی بار دوماهی ی بار میرم برای ابرو .برا پوستم کم نمیزارم کرم تقریبا خوب ضد افتاب ۳ ماه ی بار ی کرم پودر خوب سال ی بار.لباس مجلسی بستگی به تعداد و مهم بودن مجالس مثلا سالی یا دوسالی ی دونه اونم زیر ۲۰۰.فروشگاه تو ماه دو سه بار.اونم هر دفه حدود ۱۵۰ تا ۲۰۰ که خیلی جنسا چون پک هس برا ماه بعدم هس.برا بچمم هر چی خوب باشه میگیرم

آرایشگاه که کلا گرونه.من دیروز رفتم یه وکس و یه اصلاح ابرو، بیشتر از 40 تومن شد!  /در حالیکه جاهای دیگه خیلی کمتره

من مجردم ارشد مدیریت دارم 4 ساله توی شرکت خصوصی کار میکنم حقوقم خرج دو هفته م میشه ... یک و سیصد میگیرم سیصد میره هرماه برای باشگاه ... هرماه حداقل 200 میره برای صبحانه (نون - کره و پنیر و شیر و ..) گاهی گداری ناهار هوس میکنم از بیرون 150-200 هم اون میشه تقریبا . 200 میدم به مامانم . ماهی 100 هزینه قبض گوشی و اینترنت .. تهش یه چیزی بمونه میشه پول کرایه و لوازم ارایش و اسپری و ... 

هرماه محاله 200-300 قرض نکنم از بابام یا خاله و مامانی و ...

مثلا الان که به فصل سرما نزدیک میشیم چند دست لباس گرم و پالتو و کت و چکمه می خرین

من زیاد پول بوت نمیدم چون سر کار که زیاد با لباس فرم همخانی نداره.پالتو هم مثلا سال پیش تو حراج دو تاشو خریدم ۱۰۰.

ارایشگاه که هر سه ماه یکبار چون صورتم کم موداره ودردمم میاد براهمین3ماه یکبار میرم وکس میندازم.12هزارتومن.لوازم ارایشم هر سال شاید چندتیکه بخرم زیاد استفاده ندارم ریمل عیدم خشک شده عید امسال بایدبخرم  یه ریمل یه خط چشم ویه رژ سالی یکبار میخرم ولی ضدافتابم 6ماه یکبار که تموم میشه درواقع بسیار بسیارکم خرجم رو لوازم ارایش وبهداشتی.

پروردگارا منتظر معجزه ام...