2777
2789

میرم دوازدهم 

نمیدونم امسال کتاب تست چی بگیرم 

برا دهم یازدهم همه درسام خیلی سبز بود جز شیمی که مبتکران بود 

امسال بنظرتون جامع بگیرم؟ یا تک پایه دواردهم؟ 

برای زیست یه کتابی پیشنهاد بدین که هم تست های متوسط داشته باشه هم سخت تر و پاسخنامه خوبی داشته باشه 

برا فیزیک هم یه کتابی که جامع باشه و سطحش متوسط باشه 

برای شیمی من مبتکران خیلی راضی بودم ولی مبتکران فک نکنم جامع داشته باشه بخوام دوازدهمش رو هم فقط بگیرم خیلی تست های زیادی داره و حجیمه کتابش نمیرسم تموم کنم 

یه کتابی که سطح نسبتا قوی داشته باشه درسنامه و پاسخنامشم خوب باشه و جامع باشه برا شیمی چی پیشنهاد میدین؟

۱۸ سالمه اگر یه وقت حرفی زدم که ناراحت شدی و نباید میزدم بزار به حساب نادونی و جوونی دوست عزیزم😂🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا زیست خیلی سبز و آیکیو خوبه ولی من میکرو هم دوست دارم تستاش سطح متوسط و زیادن مثل خیلی سبز و آیکیو صفر و صد نیست

شیمی مبتکران تک پایه بهترینه بنظرم ، کتاب مسائل خیلی سبز هم برا مرور مسائل خوبه

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍
زیست و شیمی و فیزیک برای دورای اول خوندن خیلی سبز خوبهریاضی مهر و ماه بگیر

ریاضی مهروماه سطحش چطوره

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                 

جامع بگیر

زیست آیکیو

شیمی فیل شیمی دوازده+ آیکیو

فیزیک میکرو یا مهر و ماه

ریاضی آیکیو

#خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

اگه برا دهم یازدهم کتاب تست گرفتی دیگه هزینه بیخودیه جامع بگیری هم واسه دوازدهم بگیر فقط 

برا امتحانا نهایی هم من خیلی دیدم شب امتحانی خیلی سبز رو پیشنهاد میکنن 

متأسفانه رشته م انسانیه پس نمیدونم بهت چی پیشنهاد کنم ولی یسری ها از تجربی دیده بودم فیزیک و زیست رو خیلی سبز میگرفتن چون خیلی سبز درسنامه خوبی داره 🚶‍♀️

کلا درسنامه خوب میخوای خیلی سبز تست خوب میخوای هم مهر و ماه 

جامع بگیرزیست آیکیوشیمی فیل شیمی دوازده+ آیکیوفیزیک میکرو یا مهر و ماهریاضی آیکیو

ینی زیست جامع آی کیو ؟ 

بعد فیل شیمی چطوره؟ 

۱۸ سالمه اگر یه وقت حرفی زدم که ناراحت شدی و نباید میزدم بزار به حساب نادونی و جوونی دوست عزیزم😂🥲

اگه برا دهم یازدهم کتاب تست گرفتی دیگه هزینه بیخودیه جامع بگیری هم واسه دوازدهم بگیر فقط برا امتحانا ...

مرسی عزیزم

ولی بنظرم جامع هم بد نباشه یه جورایی تستای ترکیبی توش داره