2777
2789
عنوان

چرا اینقد بدبختم😭😭

660 بازدید | 48 پست

تو زندگیم از ته دل کسیو دوس نداشتم کسیم دوسم نداش 

چند ماه پیش از یکی خوشم اومد بهش گفتم ردم کرد بعد ی چند مدت خودش اومد گف ک بهم علاقه مند شده و رل زدیم کم مونده ب اولین ماه گردمون 

اما تصادف کرد یکی با سرعت زیاد و عمدی زد بهش و در رف 

بیمارستان دکتر گف اگ تا فرداش بهوش نیاد تموم میشه 

خدا رحم کرد با دعا و قوی بودن خودش بهوش اومد 

همه چی خوب بود اما یکم تنگی نفس داش 

دیشب باز حالش بد شد نفسش خیلی ضعیفه ب دستگاه وصله 

توروخدا براش دعا کنین من بدون اون نمیتونم 

اونقد پاک و مظلومه اونقد خوب دوسم داش ک هیچ کس مث اون تاحالا دوسم نداشته 

براش دعا کنین توروخدا😭😭😭

کاربری مال یکی دیگه بود ، از تاریخ 1402/10/7 دست منه پس تاپیکای قبلی ربطی ب من ندارع..  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناامیدنباش خدا خیروصلاح بنده هاشو بهترمیدونه براش ختم بردارصدقه بزار

چشم😭😭

کاربری مال یکی دیگه بود ، از تاریخ 1402/10/7 دست منه پس تاپیکای قبلی ربطی ب من ندارع..  

از ائمه حدیث داریم برای بیماری ۷۰ سوره حمد بخونید اگه زنده شد تعجب نکنید این خواصیت سوره حمده من برام ۱۰ تا میخونم

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
از ائمه حدیث داریم برای بیماری ۷۰ سوره حمد بخونید اگه زنده شد تعجب نکنید این خواصیت سوره حمده من برا ...

میخونم ممنون😭💔

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

مرسی😭💔

الهی هرچه زودتر خوب بشه عزیزم‌

خدا بهش سلامتی بده

به نیتش

حدیث کسا و دعای جوشن بخون 

۱آیه جوشن ۱دور حدیث کسا کامل

باز آیه دوم جوشن یک دور حدیث کسا 

آیه ۳ دوم جوشن ۱دور حدیث کسا

تا اخر همینجوری بخون 

در اخر شما ۱۰۰حدیث کسا و ۱دور کامل جوشن کبیر خوندی

متوجه شدی