2777
2789
عنوان

چرا اینقد بدبختم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 48 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیا همینجا بگو ک چیشد چن سالشه؟؟

همشو ک گفتم😭ناراحتی قلبی داره پریشب یکی از عمد میزنه بهش کمرش اسیب میبینه و نفسش دچار مشکل میشه خوشبختانه با درصد خیلی کمی ک دکتر گف بهوش اومد ولی دیشب قلبش و نفسش باهم گرف الان بازور نفس میکشه اونم با دستگاه دکتر میگ احتمال زنده بودنش کمه سنش ۲۳

کاربری مال یکی دیگه بود ، از تاریخ 1402/10/7 دست منه پس تاپیکای قبلی ربطی ب من ندارع..  
همشو ک گفتم😭ناراحتی قلبی داره پریشب یکی از عمد میزنه بهش کمرش اسیب میبینه و نفسش دچار مشکل میشه خوش ...

ببخشید عزیزم یلحظع فکرپم تاپیک ناراحتی قلبی مال کس دیگس تو کاربریت زده

طلب خیر دارم براشششش توروخدا بیا همینجا خبر بده

چن سالشه عزیزم مشکل تنفسیش برا چیه دکتر چیزی نگف؟یا ازقبلهخبر سلامتیشو بیا بزار همنیجا ماهم نگرانیم

بخاطر تصادفش شده 

وقتی تصادف میکنه میخوره زمین و کمرش اسیب میبینه و بخاطر اینکه نفسش قطع میشه بیهوش میشه 

دکتر میگ احتمال زنده بودنش کمه😭😭😭💔💔

کاربری مال یکی دیگه بود ، از تاریخ 1402/10/7 دست منه پس تاپیکای قبلی ربطی ب من ندارع..  
ببخشید عزیزم یلحظع فکرپم تاپیک ناراحتی قلبی مال کس دیگس تو کاربریت زدهطلب خیر دارم براشششش توروخدا ب ...

چشم ممنون😭💔

[QUOTE=353064229]همشو ک گفتم😭ناراحتی قلبی داره پریشب یکی از عمد میزنه بهش کمرش اسیب میبینه و نفسش د ...

ارع😭😭بهوش اومد مرخص شد اومد خونه و دوباره بد شد حالش😭😭😭💔

ارع😭😭بهوش اومد مرخص شد اومد خونه و دوباره بد شد حالش😭😭😭💔

نترس

خدا کمکش کنه

دعا معراج بخون خیلی تاثیر داره بعدش هم ۱۰۰ تا صلوات❤

عنوان تاپیکام پر از انرژی منفیه پس شرمنده😅تو برام انرژی مثبت بفرست...💕یه جمله طلایی دارم که میگه هرگز ناامید نشو و همیشه تلاش کن چرا که نا امیدی ابزاری برای پوشش امید هست پس امیدی هست💕
نترسخدا کمکش کنهدعا معراج بخون خیلی تاثیر داره بعدش هم ۱۰۰ تا صلوات❤

ممنون حتمن😭💔

فقط پیشش باش اینطوری نگرانیتم کمتر میشه ...😣

نمیتونم برم پیشش😭😭😭😭😭😭😭😭😭