2777
2789
عنوان

چرا اینقد بدبختم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 48 پست
نمیتونم برم پیشش😭😭😭😭😭😭😭😭😭

عزیز دلم

کی بهت گفت تصادف کرده؟آشناتونه؟فقط دعا کن به خدا ایمان کامل داشته باش،از ته دل دعا کن مطمعن باش خدا حواسش هست❤🥲

عنوان تاپیکام پر از انرژی منفیه پس شرمنده😅تو برام انرژی مثبت بفرست...💕یه جمله طلایی دارم که میگه هرگز ناامید نشو و همیشه تلاش کن چرا که نا امیدی ابزاری برای پوشش امید هست پس امیدی هست💕
چرا عزیزم خانواده و ...؟

هم اون همم اینکه الان ی شهر دیگه رفتن پیش مامانبزرگش😭😭

کاربری مال یکی دیگه بود ، از تاریخ 1402/10/7 دست منه پس تاپیکای قبلی ربطی ب من ندارع..  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز دلمکی بهت گفت تصادف کرده؟آشناتونه؟فقط دعا کن به خدا ایمان کامل داشته باش،از ته دل دعا کن مطمعن ...

خواهرش بم گفت همم رفیقش 😭

کاربری مال یکی دیگه بود ، از تاریخ 1402/10/7 دست منه پس تاپیکای قبلی ربطی ب من ندارع..  
برات حمد خوندم توام برا مادر من دعا کن حالش خوب بشه

منم براشون حمد میخونم 

ممنون ❤️😭

خواهرش بم گفت همم رفیقش 😭

عزیز دلم❤

نترس....ترس و نا امیدی کار شیطونه..که نزاره دعا کنی...با خدا ارتباط بگیری....همش دست اون بالاسریه،انشاالله تاپیک سلامتیشو بزنی❤❤❤

عنوان تاپیکام پر از انرژی منفیه پس شرمنده😅تو برام انرژی مثبت بفرست...💕یه جمله طلایی دارم که میگه هرگز ناامید نشو و همیشه تلاش کن چرا که نا امیدی ابزاری برای پوشش امید هست پس امیدی هست💕
عزیز دلم❤نترس....ترس و نا امیدی کار شیطونه..که نزاره دعا کنی...با خدا ارتباط بگیری....همش دست اون با ...

ایشالا ممنون😭❤️

بیا همینجا بگو ک چیشد چن سالشه؟؟

میگن ک نفسش بهتر شده😭😭خدایا شکرت😭😭

خدابا هزار بار شکرتتتتت هزار بار

ام منم خیلی ذوق کردم🥺❤️امیدوارم باز حالش بد نشه

میگن ک نفسش بهتر شده😭😭خدایا شکرت😭😭

خدا رو شکر خداااارو شکر

ام منم خیلی ذوق کردم🥺❤️امیدوارم باز حالش بد نشه

اگ میتونی بش زنگ بزن و بش روحیه بده

امید میگیره

اگ میتونی بش زنگ بزن و بش روحیه بدهامید میگیره

ارع باهاش حرف زدم‌

خیلی بهتر شدع🥲❤️

اولین چیزی ک میگه این بوده ک گوشیشو میخواسته 🥲

ارع باهاش حرف زدم‌خیلی بهتر شدع🥲❤️اولین چیزی ک میگه این بوده ک گوشیشو میخواسته 🥲

ای جاااااان

عشقتون پایدار❤

دعا معراج خوندی؟هرشب بخون آرامش میده....