2777
2789
عنوان

نامزدم گفتم خسیس گذاشت رفت😭

287 بازدید | 17 پست

خیلی وضعش خوبه ،تو دوستی هزار خرج رو میکرد،همش میگفت صفر تا صدت با منه،الان مدتی هست اصلا شارژ هم نمیگیره،من زنگ زدم ،گفت زنگ میزنم آرایشگام زنگ زد گفت سلام خوبی (روز چهار شنبه)قطع شد زنگ زدم دیدم مشغول هست زنگ نزد تا یک ساعت بعد پیام داد که چرا قطع شد؟گفتم بهم تماس نگیر گفت مراقب خودت باش گفتم معرفت نداری قطع بشه زنگ بزنی ؟؟ گفت حوصله بچه بازی هاتو ندارم...گفتم خسیس گدا،الان هر چی گفتم ببخشید...گریه زاری گفت باید دو هفته بگذره اروم بشم پیام میدمت بی خبر نمیزارمت،فکر کنم دیگه میخواد بره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کار شمام قشنگ نبوده ولی از آدمایی که وقتی معذرت خواهی میکنی بازم میرن تو قیافه و میگن باید این قدر ت ...

منم داغون شدم ،اینقدر مغرور اینقدر خود شیفته بدرد ززندگی نمیخوره،هزار بار گند زده تا گفته صبر کن درست میشم بخشیدم دلم برای خودم می سوزه ساده می بخشیدمش،کلا همینه با خانوادش دعوا کرده رفته خونشو جدا کرده

با همکارش بحث میکنه تو اداره کلا با منو دنیا قهر میشه

نه من خودم وضعم خوبه بیشتر ازش خرج کردم کمتر نه،راحت ۲۰ درصد از اون بیشتر خرج کردم

پس اگه اینطور بوده مطمئن باش یکی دیگه رو پیدا کرده این بهونه کرده تا دو هفته زمان داشته باشه کامل وقتش با اون باشه تا تصمیم بگیره چیکار کنه! 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

پس اگه اینطور بوده مطمئن باش یکی دیگه رو پیدا کرده این بهونه کرده تا دو هفته زمان داشته باشه کامل وق ...

😭😭😭😭😭خدا لعنتش کنه،هزار با التماس کردم که ببخشید ببخشید گفتم اگه میخوای کات کنی بگو کات نکه بگی میرم میام چشمم به گوشی خشک میشه بی رحمم گفت بی خبرت نمیزارم،البته تولدم هم هست جمعه میگم عمدا کش میده بپیچونه

من بیشتر از اون هزینه کردم کمتر نه،اما ناراحت میشم همه پولشو خرج خانوادش میکنه منو دیگه انگار به دست ...

بنظرم اونی که باید قهر کنه تویی نه اون یعنی چی دوهفته طول میکشه بنظرم اگه عقد نکردی کات کنی ی عمر خودتو نجات دادی ازین بشر

😭😭😭😭😭خدا لعنتش کنه،هزار با التماس کردم که ببخشید ببخشید گفتم اگه میخوای کات کنی بگو کات نکه بگی ...

اگه تولدت هست شاید این بازی ها رو درآورده که سوپرایزت کنه برای تولد!   احتمالا این عن بازی های قبل سوپرایز باشه! 

فعلا دو هفته رو صبر کن ببین چی می شه.

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!