2777
2789

تو یه تاپیک بودم که یادم افتاد هعیییی🚶🏻‍♀️😂😂یه بار بچه که بودم بد جوری جیش.م گرفت وسط کلاس بعد خجالتی بودم نتونستم تحمل کنم کنترلش از دستم در رفت قشنگ عین آبشار همه جارو گرفت بعد درست از شانس همون موقع معلم صدا کرد جلو برا درس پرسیدن منم که نه نتونستم بگم بچه خجالتی بودم رفتم جلو اونم چه رفتنی پاهامو به هم چپونده بودم عقب عقب میرفتم میلرزیدم از استرس بعد سوال پرسید جواب که دادم دقیقا به همون صورت سمی برگشتم سرجام جاتون خالی بوش همه جارو گرفته بود بعد قشنگ تا چند روز تو کلاسو مدرسه براه بود که فلانی ادرار کرده تو خودشو🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️😂😂😂😂 شما هم تعریف کنید 

✨من زنم، زن بودنم را دوست میدارم      به قد گیسوانم، ناخنم ، رنگ لبانم زندگی را دوست می دارم  آری آن اشکی که عیبش می شماری       دل کافر بسوزاند     من آن سوزاندن و رنگ لطیف آتشش را  دوست می دارم      تو مرا یک بی وفا خواندی و من   آنچه در اطراف می بینم خلاف ماجراست    آن وفا و ماندن و سازش     به رسم مادرم را دوست می دارم   در این دنیا به هر چه بنگرم زیباست             من زنم، مردانگی نه .😪زنانگی هم دوست می دارم ...😄

اسی ببخشید🥲

دوستان خواهششش میکنم این تاپیکو گزارش بزنید بترکه🥺

باید بزنید روش و وایسید ابی ک شد بازکردنو بزنید وارد تاپیک میشید...زدید لایک کنید صلوات میفرستم براتون❤

https://www.ninisite.com/discussion/topic/12515017/%db%8c%d9%87-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%88%d9%85%db%8c-%d8%af%d9%84-%d8%ae%db%8c%d9%84%db%8c%d8%a7%d8%b1%d9%88-%d8%b4%da%a9%d9%88%d9%86%d8%af

فقط من اصلیم! بقیه ملوسکا پس از من ساخته شدن😌💅

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یبار تو کوچه جیشم گرفت بدو رفتم تو حیاط جیش کنم .....شلوارم دادم پایین وسط جیش فهمیدم هنوز تو کوچه ام 😂😂

سلام ،سمیرا هستم ،یک حامی و مدافع  سرسخت حقوق حیوونا ❤❤ فرشته های بی بالی که روح دارن ، احساس دارن ،حق زندگی و امنیت دارن جرمشون فقط اینه که زبان ندارن  .من عاشق همشونم  فرقیم نداره چی باشه ،سگ ،گربه ،کبوتر و ....حتی کلاغ ، عشق میدم  بهشون و صد برابر عشق میگیرم از همشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗روزانه تو کوچه خیابونا چشم های معصوم سگ و گربه های بی پناهیو میبینیم که واسه تکه ای نون یا جرعه ای اب سرگردونن .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟ بخدا که ثوابش کمتر از سیر کردن آدم تشنه و گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن اینا اشیاء بی جون نیستن..😻😻 تو روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  بزارین باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست  اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه ، روزیت زیاد بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤ از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکرپرنده ها هم باشیم . تو این هوا ،غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن. ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک واسه اونا خیلیییی بزرگه ، می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹.                                                  # نه ، به حیوان آزاری .

منم یبار تو کوچه جیشم گرفت بدو رفتم تو حیاط جیش کنم .....شلوارم دادم پایین وسط جیش فهمیدم هنوز تو کو ...

وایییی😂😂

✨من زنم، زن بودنم را دوست میدارم      به قد گیسوانم، ناخنم ، رنگ لبانم زندگی را دوست می دارم  آری آن اشکی که عیبش می شماری       دل کافر بسوزاند     من آن سوزاندن و رنگ لطیف آتشش را  دوست می دارم      تو مرا یک بی وفا خواندی و من   آنچه در اطراف می بینم خلاف ماجراست    آن وفا و ماندن و سازش     به رسم مادرم را دوست می دارم   در این دنیا به هر چه بنگرم زیباست             من زنم، مردانگی نه .😪زنانگی هم دوست می دارم ...😄
اسی ببخشید🥲دوستان خواهششش میکنم این تاپیکو گزارش بزنید بترکه🥺باید بزنید روش و وایسید ابی ک شد بازک ...

خب چرا خودت تاپیک نمیزنی که بگی؟؟حتما باید تو هرتاپیکی یکی مث تو بیاد یا بگه دعام کنین صلوات بفرستین زشته بابا

سلام ،سمیرا هستم ،یک حامی و مدافع  سرسخت حقوق حیوونا ❤❤ فرشته های بی بالی که روح دارن ، احساس دارن ،حق زندگی و امنیت دارن جرمشون فقط اینه که زبان ندارن  .من عاشق همشونم  فرقیم نداره چی باشه ،سگ ،گربه ،کبوتر و ....حتی کلاغ ، عشق میدم  بهشون و صد برابر عشق میگیرم از همشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗روزانه تو کوچه خیابونا چشم های معصوم سگ و گربه های بی پناهیو میبینیم که واسه تکه ای نون یا جرعه ای اب سرگردونن .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟ بخدا که ثوابش کمتر از سیر کردن آدم تشنه و گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن اینا اشیاء بی جون نیستن..😻😻 تو روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  بزارین باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست  اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه ، روزیت زیاد بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤ از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکرپرنده ها هم باشیم . تو این هوا ،غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن. ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک واسه اونا خیلیییی بزرگه ، می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹.                                                  # نه ، به حیوان آزاری .

یه دختره جلوی من می‌نشست قدش بلند بود من تخته رو نمی‌دیدم اول دبیرستان بودم یه روز آدامس جویدم معلم که اومد سر کلاس همین که دختره بلند شد آدامس رو چسبوندم به صندلیش نشست روش چسبید به مانتوش بعد کلاس فقط گریه میکرد منم دلم خنک شد🤣🤣🤣

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
یه دختره جلوی من می‌نشست قدش بلند بود من تخته رو نمی‌دیدم اول دبیرستان بودم یه روز آدامس جویدم معلم ...

😂😂من شیطون نبودن ولی خوب کردی

منم یه بارزنگ اخر جیش کردم کلاس امادگی بودم پوتین هم پوشیده بودم پاها باز میومدم خونه

حداقل خالیش میکردی تو جوب🤭

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
منم یبار تو کوچه جیشم گرفت بدو رفتم تو حیاط جیش کنم .....شلوارم دادم پایین وسط جیش فهمیدم هنوز تو کو ...

ندیدنت؟😆

معلم ما خیلی باهام مهربون بود برام هدیه میخرید مواظب منو خواهرم بود .مامانم به منو ابجیم گفته بود اون‌مث مامان شماست. بنده خدا وقتی کلاس دوم بودم تصادف کرد بعد من تو مدرسه زجه میزدم پیگفتم مامانم‌مرد🤦‍♀️خیلی سم بودم همه میگفتن‌مگه مامانت بود؟

خب چرا خودت تاپیک نمیزنی که بگی؟؟حتما باید تو هرتاپیکی یکی مث تو بیاد یا بگه دعام کنین صلوات بفرستین ...

اولا با تاپیک زدن کسی میومد حتما اینکارو میکردم🥲

من نگفتم دعام کنید 

بحث آبروعه و حتما ادمی که انسانیت سرش میشه میفهمه کارت گیر باشه یعنی چی...اونم تو این سایت

ضمنا تاپیک شمام نبود عزیزم 

ولی اگه اسی ناراحت شد ازش عذر میخوام🙏🫠

فقط من اصلیم! بقیه ملوسکا پس از من ساخته شدن😌💅

معلم ما خیلی باهام مهربون بود برام هدیه میخرید مواظب منو خواهرم بود .مامانم به منو ابجیم گفته بود او ...

وای آخی 

اولا با تاپیک زدن کسی میومد حتما اینکارو میکردم🥲من نگفتم دعام کنید بحث آبروعه و حتما ادمی که انسانی ...

نه ناراحت نشدم عزیزم😅♥️