2777
2789
عنوان

میشه لطفاً کسایی که از گوشی سر در میارن بیان خواهشن

| مشاهده متن کامل بحث + 121 بازدید | 23 پست

اگ  زیاد پیشرفت کرده چن روز دگ تموم خودت ببین در روز چقد پیشروی میکنه متناسب باهمون کلن دگ میسوزه فردا برو نشون بده ولی گوشی جدید بخر این باز درست شه میسوزه بعد مدت کوتاه

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه خیلی اعصابم ریخته بهم تو یکسال سه تا گوشی هنگ شودم حالت چرا برا من فقط

سخته میدونم اونم تواین اوضاع حتمن یک خیریتی داخلشه جوش نزن حالا شده دگ

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.

هروقت  گوشی میخری همون لحظه بگو واست برچسپ شیشه ای ضد ضربه واست بزنن ک خوبیش اینه وقتی ضربه ببینه اول این میشکنه کمتر ب ال سی دیت اسیب وارد میشه این باشه این جلو اسیب ب ال سی دی میگیره مگر ضربه اونقد شدید باشه ک دوتاشو بزنه ناقص کنه

فیلم عکس اینارو چطور بریزم

تبلت و اینا نداری وصل کن انتقال بده ب سیستم تبلتت یا کامپیوترت نمیدونم ابجی

چه گوشی ای خوبه گلم

من ازمن مدل خیلی پایین هست از گوشیا سر در نمیارن ولی شنیدم s23اولترا پرچمدار سامسونگ بهترین گوشیه  قیمتشم ۶۰میلیونه

ازمن سامسونگ آ۱۳هستش مدل پایینه ازش راضی ام هنگ نمیکنه ولی کیفت دوربینش اندکی پایینه اگ واسه کارو کیفت دوربین دنبال گوشی زیاد جالب نیس دوربینش ولی هنگ نمیکنه چن ساله گرفتم مدلای دگ تاحالا نداشتم سر در نمیارم 

مرسی عزیزم که وقت گذاشتید ممنون

خواهش میکنم شبتون خدایی