2777
2789

گوشیم رنگ بنفش روش پخش سوده نمی‌دونم در اثر چی اینجور سوده الان دیدم یعنی انگار که آبرنگ روش پخش شوده بیشتر پایینش از سمت چپ کسی می‌دونه عیبش از چیه و اینکه درست میشه ببرم بدم درست کنن

میدونم اسمشو یادم رفت

بشه دیدونه زار و پریشون شده بی احتیاطی کرده حالا پشیمون شده😂❤️ زیاد حوصله بحث با آدمای احمق رو ندارم هر وقت جوابت رو ندادم اینو تو مغزت پلی کن🙂🦋✨کیدرامر و کیپاپر هسدم تو این تاپیکا تگم کنید پلیز✈️✨🇰🇷بنده رو میتونید صدا کنید کوک الفن العظم😎😂حتی ولد واید جذابم میتونید صدا کنید بسسسسس ک جذابممممم😂💔🤝ENFP هسدممممم❤️✨🤝تهکوکرممممم و بهش افتخار میکنم😎✨🚬✊🏻사랑해요❤️✨BTS-ARMY-FOREVER
میدونم اسمشو یادم رفت

اهااااا ال سی دیت احتمالا سوخته یا خرابه

بشه دیدونه زار و پریشون شده بی احتیاطی کرده حالا پشیمون شده😂❤️ زیاد حوصله بحث با آدمای احمق رو ندارم هر وقت جوابت رو ندادم اینو تو مغزت پلی کن🙂🦋✨کیدرامر و کیپاپر هسدم تو این تاپیکا تگم کنید پلیز✈️✨🇰🇷بنده رو میتونید صدا کنید کوک الفن العظم😎😂حتی ولد واید جذابم میتونید صدا کنید بسسسسس ک جذابممممم😂💔🤝ENFP هسدممممم❤️✨🤝تهکوکرممممم و بهش افتخار میکنم😎✨🚬✊🏻사랑해요❤️✨BTS-ARMY-FOREVER

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ال سی دیش داره میسوزه کم کم کل صفحع میگیره ال سی دی خودش هم قیمت بالاس درس کنی باز خراب زود هرج میخای کپی کن جایی ک کلن صفحش تارمیشه و و میسوزه ضربه دیده گوشی الکی اینجور نمیشه افتاده یاچیزی افتاده روش

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.
درست میشه

اره بابا بچه شدی

ال سی دیش داره میسوزه کم کم کل صفحع میگیره ال سی دی خودش هم قیمت بالاس درس کنی باز خراب زود هرج میخا ...

وای نه تازه گرفته بودمش حالا چند خرجشه ای وای از کجا دوباره تو این گرونی بیارم این تا حالا سه تا گوشی تو این یک سال 

وای نه تازه گرفته بودمش حالا چند خرجشه ای وای از کجا دوباره تو این گرونی بیارم این تا حالا سه تا گوش ...

بستگی ب مدل گوشیت داره ال سی دی هرگوشی متناسب باقیمتشون فرق چن سال پیش ت یکسال هی داداشم درست کرد هی سوخت بار سوم گوشیو شکوند رفت یکی دگ گرفت بستگی ب شانست داره درست میشه ها بروقیمت بگیر شاید بالا نباشه ولی من ک نرفتم تاحالا دوستم خاست بره رفته بود درست کنه گفته بود مردیکه بش ک گوشیت اینقد ارزش نداره ک هم قیمت گوشیت بخای اینکارو بکنی

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.
اگر نمیتونی درست حرف بزنی لطف کن چیزی نگو امثال شماها همه چیز رو فقط به شوخی میگیرین چون نمی‌دونین ز ...

منظور بدی نداشت شما بد متوجه شدی شما گفته بودی درست میشه اونم گفتم اره بچه شدی یعنی اره میشه عزیزم بدمتوجه شدی حرفشو وقت گذاشت واست نظر داد اینجور نگو بش

وای نه تازه گرفته بودمش حالا چند خرجشه ای وای از کجا دوباره تو این گرونی بیارم این تا حالا سه تا گوش ...

بدبختی خرجشم زیاده

اگر نمیتونی درست حرف بزنی لطف کن چیزی نگو امثال شماها همه چیز رو فقط به شوخی میگیرین چون نمی‌دونین ز ...

اصن صفحه رو زور نده این تاچن روز دگ کلن میسوزه نهایت رکوردی بزنه ۷یا۸ ده روز شایدم کمترشایدم بیشتر ولی فک نکنم بیشتر هرچی داخل گوشیت هست لازمته کپی بزن مخاطبات ازگوشی کپی کن این میسوزه 

منظور بدی نداشت شما بد متوجه شدی شما گفته بودی درست میشه اونم گفتم اره بچه شدی یعنی اره میشه عزیزم ب ...

اخه خیلی اعصابم ریخته بهم تو یکسال سه تا گوشی هنگ شودم حالت چرا برا من فقط