2777
2789
عنوان

امید به ادامه دادن

41 بازدید | 2 پست

وقتی چندین با پشت سر هم شکست میخورین ، چطوری بازم میتونین پاشین و ادامه بدین؟

به عنوان یک آدم ، تو شرایط سختی قرار دارم ، هیچکس منو درک نمیکنه و باید به تنهایی مشکل خودمو حل کنم و اخم به صورتم نیارم . واقعا این دنیا بدرد نمیخوره ، کاش هیچوقت بزرگ نمیشدم . دلم واسه بچگیه خودم تنگ شده . البته اون موقع هم سخت بود ، ولی الان تنها شدم ، کاملا تنها ... هیچکسو ندارم که حرفامو بفهمه ... کلی دوست و رفیق دارم ولی هیچکدوم درکم نمیکنن .

آقا هستم 🙏🏻

افعانیا از بچگی انگار رو پای خودشون بار میان. بنظرم از این نظر رفتازشون خوبه بهشون توهین هم کنن بازم با کارشون ادامه میدن ادمهای سخت کوشی هستن خیلی وقتها میگم کاش منم مثل اونا بودم اگه میزدن تو سرم عین خیالم نباشه به کارم ادامه بدم افغانیا هم انگار توان جسمی زیادی دارن هم توان روحی. زود ناراحت نمیشن با سختی به کارشون ادامه میدن خوشبحالشون نق نمیزنن حتی با حقوق کم کار میکنن زندگی میکنن بچه هاشونم میتونن از خودشون دفاع کنن 

افعانیا از بچگی انگار رو پای خودشون بار میان. بنظرم از این نظر رفتازشون خوبه بهشون توهین هم کنن بازم ...

😂 یاد یکی از رفیقای افغانیم افتادم ، باهاش سلام و احوال پرسی میکنم ، سرشو میندازه پایین میگه خدانکنه 😂 ، ولی واقعا درست گفتی ، البته به جز اون حقوق کم ، افغانی ها بحث مالی خیلی براشون اهمیت نداره و اگه دقت کنی اکثرا تو یه سطح هستن ، مثل قدیم خودمون که اکثرا تو یه سطح بودن . الان طرف یه گوشی مدل بالا میگیره دستش جوابتو نمیده ، بحث مالی الان خیلی مهم شده

آقا هستم 🙏🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.