2777
2789
عنوان

کمکم کنید دوستان واجبه

47 بازدید | 7 پست

سلام دوستان با یکی اشنا شدم تقریبا یک هفته پیش گف قصدم جدیه تا عید 

بماند ک بعدش خبری نشد ازش خودم پیام دادم گف پولمو خوردن اعصابم خراب بود 

همشهریمه ولی تهراته الان میاد شهر ما ینی ۱۲ ساعت راهه .الان فردا اولین قراره بریم بیرون بهم گف نهار ببر منم ک وقت دکتر دارم  گفتم نمیتونم گف عصرونه ببر .الان من باید چیزی واسش بخرم یا اون؟ینی وظیفه ی منه یا اون توی اولین قرار؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وا گفت قرار بریم بیرون تو غذا بیار؟؟؟؟؟گدا گشنست ولش کن باید دعوتت میکرد رستوران

نه گف منو ببر نهار . منم ک وقت دکتر دارم بهش گفتم نمیتونم .گف پس عصرونه ببر 

نه گف منو ببر نهار . منم ک وقت دکتر دارم بهش گفتم نمیتونم .گف پس عصرونه ببر

عزیزم منو ببر با بیا بریم یا می‌خوام ببرمت خیلی فرق می‌کنه
اگر منظورش این بوده که تو منو رستوران مهمون کن یا غذا بیار باهم بخوریم آدم مناسبی نیست اصلا خسیسه حاضر نیست پول یه رستوران بده تو رو ببره آشنا شه باهات
اما اگه گفته بریم نهار یا بریم عصرونه باهاش برو موقع حساب کردن قشنگ میتونی میزان دست و دلبازیشو بسنجی یا مثلا ببینی جای گرون میبرت یا ارزون قشنگ زیر نظرش بگیر
ترجیحا بزار اون حساب کنه (سیاست زنانه میگه برای حساب کردن تو چند قرار اول تعارف نکن ولی بعد ها تو هم میتونی یکی دوبار حساب کنی یا مثلا بلیط جایی بگیری )اما چون مشکوکم به خسیس بودنش میتونی امتحانش کنی تعارف (نه خیلی با اصرار زیاد تعارف معمولی )کن برای حساب کردن اگه گذاشت حساب کنی کنسله کنسله اگر نزاشت خوشتم اومده بود ازش میتونی ادامه بدی باهاش