سلام. من نذر ۱۲۴ هزار تا کردم. فکر کردم باید بعد حاجت روایی بفرستم. الان خوندم دیدم نوشته باید وقتی نذر کردی شروع کنی. ینی تا تموم نشه حاجت نمیگیرم؟! خیلی زیاده که. خیلییی. کسی بوده از این نذر حاجت بگیره ؟ تموم که شد گرفتین؟ یا وسطا؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم
به نظر من از الان شروع کن به گفتن صلواتا و به خدا بگو اگه به صلاحمه اون اتفاق بیفته مطمئن باش خدا کمکت می کنه ذکر صلوات خیلی عظمت داره
آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم
اگه برآورده بشه هم شاید نگی صلواتا رو چون الان میگی زیاده الان که کارت گیره نمی گی بعدها هم نمی گی ب ...
فکر میکردم بعد حاجت روایی باید شروع کنم. از حتما شروع میکنم. خدا کمکم کنه ایشالا حتما میگم تا آخرش. فقط امیدوارم زودتر حاجتم رو بگیرم. مرسی از پیامت عزیزم