2777
2789

خانواده ی همسرم شمالن و ما تهرانیم فعلا 

اغا من هی دلم برای مادر شوهرم تنگ میشه ، به شوهرم میگم بریم پیششون ولی همینکه میرم شمال یکم میمونم کلافه میشم میخوام برگردم خونه 

کسی هست شبیه من باشه تکلیفش با خودش معلوم نباشه ؟ 

من با این تفاوت که من مجبورم...برم ...😭😭😭

آبجی گلم می شه یه فاتحه برای مادرم فاطمه بفرستی🤲❤کاش می توانستم بهترین جای  بهشت را برای مادرم❤ بخرم.مادرعزیزم کعبه من قبله من چه سبکبال پرواز کردی ...چه راحت تسلیم خواست خداشدی امیدوارم نوربه قبرت به باره😭😭😭همیشه در تک تک سلولهای وجودم خواهی بود...❤🌹روحت شاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای، مگه آدم دلش برای مادر شوهر تنگ میشه آخه 😁شاید دلت شمال میخواد 😉شوخی کردم

این خانومای شمالی و دیدی تپلن بامزن یه عالمه لپ دارن ، ماپر شوهرم اونجوریه اخه 😂

چرا مجبوری عزیزم

شوهرم مجبورم می کنه باید بریم پیششون...

خانوادش کلا اهل سواستفاده هستن....

خیلی غیرمستقیم اذیت می کنن...

همیشه سرماروکلامی زارن شوهرم چشماشو بسته‌...

آبجی گلم می شه یه فاتحه برای مادرم فاطمه بفرستی🤲❤کاش می توانستم بهترین جای  بهشت را برای مادرم❤ بخرم.مادرعزیزم کعبه من قبله من چه سبکبال پرواز کردی ...چه راحت تسلیم خواست خداشدی امیدوارم نوربه قبرت به باره😭😭😭همیشه در تک تک سلولهای وجودم خواهی بود...❤🌹روحت شاد
شوهرم مجبورم می کنه باید بریم پیششون...خانوادش کلا اهل سواستفاده هستن....خیلی غیرمستقیم اذیت می کنن. ...

عزیزممم 

اره دیدم تو تاپیکات 

ایشالله کم کم میفهمه اونی که واقعا به فکرشه شمایی نه خانواده ای که سرشو کلاه میذارن

واسه مادر نازنینتون هم خیلی ناراحت شدم

اگر دوست داری اسم مادتو بگو تو نمازام دعا کنم اگه لایق باشم.

انشالله روحش قرین رحمت و ارامش باشه 

انشالله خودت و خانوادت دیگه غم نبینید♥️

عزیزممم اره دیدم تو تاپیکات ایشالله کم کم میفهمه اونی که واقعا به فکرشه شمایی نه خانواده ای که سرشو ...

سلامت باشین و پایدار🌹💖

فاطمه دختر حیدر

بله نی نی سایت شده پناهگاه بی پناهها دلمون می گیره می یاییم اینجا...