2777
2789
عنوان

لطفا گول نخورید دوستان خیلی مراقب کاربرا باشین

| مشاهده متن کامل بحث + 715 بازدید | 46 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکلم وسواس بود

خب وقتي نميخاي جدي كاري برا خودت كني نتيجه اين ميشه

روانشناس بايد حضوري بري يا اگه تلفني انجام ميدي كسي باشه ك ميشناسي عضو نظام باشه شماره رو از جاي معتبر بهت بده

كسي رايگان تخصصش رو در اختيار كسي نميذاره حالا گاهي استثنا باشه ك اونم برا كسي انجام ميدن ك بهشون ثابت بشه توان مالي نداره

اينجا ك مشخصه ب درد نميخوره نهايت ٤ تا كاربر بيان چيزي بنويسن ك يكي مث من گاهي بخام از تجربياتم كمك كنم همينجا مينويسم بقيه هم ببينن نميرم خصوصي حوصله ندارم 

بلا به نسبت شما . شما که ماشاالله عالی هستید شما که مدعی نیستید من منظورم دقیقا همون هایی هست که داخ ...

عزیزی

من سخت ترین ضربه از این دسته رو از یه کاربر خوردم که توصیه طب سنتی میکردن وقتی از تحصیلات پرسیدم گفتن مدرک "تِب" سنتی دارن

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
عزیزم من ارشد روانشناسی بالینی دارم.بله دقیقا حرف شما درسته چها رسال کارشناسی و دو سال ارشد با اساتی ...

سپاسگزارم از روحیه ی حق باوری شما عزیزم 💐😍

بله دقیقا خیلی عجیبه من خارج از نی نی سایت هم پیش ۴  یا ۵تا روان شناس و روانپزشک  جهت درمان افسردگیم رفتم  از اونا که اسم در کرده بودند همه شون مشکل روان و اعصاب داشتند یکیش کل نیم ساعت جلسه رو همشسس پوز خودش چ پسرش رو میداد .یکی دیگه اش هم اصلا مشکل هول بودن و هیز بودن داشت هر کدوم وحشتناک سمی بودن  . فقط  یکیشون که پروفسور و روانپزشک خوب بود 

تمام عشق تقدیم به کسانی که از شدت خوب بودنشان فکر کردیم خدا دوستمان دارد ❤️
خب وقتي نميخاي جدي كاري برا خودت كني نتيجه اين ميشهروانشناس بايد حضوري بري يا اگه تلفني انجام ميدي ك ...

من فقط یه سوال پرسیدم خانوم محترم از کجا میدونیتم ایشون نیتش یه چیز دیگس ...چقدر راحت قضاوت میکنید 

یه کاربری به اسم اینکه روانشناسن و میخوان رایگان به سوالات جواب بدن میان تو خصوصی و یه مشت حرفا تحوی ...

دقیقا درسته هر کسی گفت روانشناس هستم ازشون شماره نظام روانشناسی بخواین

عزیزیمن سخت ترین ضربه از این دسته رو از یه کاربر خوردم که توصیه طب سنتی میکردن وقتی از تحصیلات پرسید ...

ماشاءالله چه باسواد هم بوده!!! 😂 تب سنتی 

کاش حداقل املای کلمه رو بلد بود متاسفانه چیزی که مردم همه ادعاش رو دارند دقیقا همین طب سنتی و مشاوره روانشناسی هست 

تمام عشق تقدیم به کسانی که از شدت خوب بودنشان فکر کردیم خدا دوستمان دارد ❤️
سپاسگزارم از روحیه ی حق باوری شما عزیزم 💐😍بله دقیقا خیلی عجیبه من خارج از نی نی سایت هم پیش ۴ یا ...

فدات عزیزم.ببه خاطر سختی کارشون هم هست.به خصوص درمانگرهایی که توی مراکز نگهداری بیماران روانی کار میکنن بیشتر تحت تاثیر هستن

ماشاءالله چه باسواد هم بوده!!! 😂 تب سنتی کاش حداقل املای کلمه رو بلد بود متاسفانه چیزی که مردم همه ...

اخه مرزهای این دو تخصص بسیار گسترده است برای همین ادعاها توش فراگیره

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم