2777
2789
عنوان

لطفا گول نخورید دوستان خیلی مراقب کاربرا باشین

| مشاهده متن کامل بحث + 715 بازدید | 46 پست

اسکرین شات بده

یکی از سنت های الهی و یکی از مصادیق کیفرهای معنوی، کیفر «املاء و استدراج» است که در دنیا شامل حال مترفین و گناهکاران شده و به ظاهر برای آنان نعمت تلقی می شود، اما در باطن و حقیقت، نوعی عذاب است. امام علی (ع) می فرماید: «کمْ مِنْ مُسْتَدْرَجٍ بِالْإِحْسَانِ إِلَیهِ، وَ مَغْرُورٍ بِالسَّتْرِ عَلَیهِ، وَ مَفْتُونٍ بِحُسْنِ الْقَوْلِ فِیهِ؛ وَ مَا ابْتَلَى اللَّهُ سُبْحَانَهُ أَحَداً بِمِثْلِ الْإِمْلَاءِ لَهُ»؛ چه بسیارند کسانى که به‌وسیله احسان الهى به آن‌ها، غافلگیر مى‌شوند و به سبب پرده‌پوشى خدا بر آن‌ها مغرور مى‌گردند و براثر تعریف و تمجید از آنان فریب مى‌خورند؛ و خداوند هیچ‌کس را به چیزى مانند مهلت دادن (و ادامه نعمت‌ها و ترک عقوبت) نیازموده است .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تجربه ی ۶ ساله ی عضویتم در این سالها نشون داده هر کی داخل سایت گفت روانشناسم یا دکتر روانشناس و مشاور هستم خودش روانیه 

چندین مورد دیدم عجیبه خیلی عجیبه ولی خودشون روانی هستند 

تمام عشق تقدیم به کسانی که از شدت خوب بودنشان فکر کردیم خدا دوستمان دارد ❤️
تجربه ی ۶ ساله ی عضویتم در این سالها نشون داده هر کی داخل سایت گفت روانشناسم یا دکتر روانشناس و مشاو ...

روانشناس هستم نمونه کارم هم خودمم😅😅😅😅

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
دوست محترم مگه شما میدونید ایشون تو خصوصی چیا گفته که قضاوت میکنید؟!!ایشون میخوان ملتو گول بزنن با ی ...

روانشناسان زرد.اینا علمشو ندارن.مثل خانومی که میگفت میخوام پیج مشاوره بزنم توی اینستا.ازش پرسیدم رشته ات روانشناسیه گفت نه تازه دیپلم گرفتم.رفتم کلاس خانم نمی دونم کی.گفتم واسه مشاوره باید کارشناسی و ارشدت روانشناسی باشه و کلی کارگاه و کار اموزی گذرانده باشی.فکرشو بکنید هفده هجده سالشه.میخواد مشاوره شخصیت شناسی و مشاوره ازدواج بزنه.مردم باید هوشیار باشن

یه کاربری شات گذاشت...ولی اسمش فرق داشت...شما همون کاربر هستین با اکانت دیگه؟ یا شما دومین قربانی بودین؟

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

روانشناس هستم نمونه کارم هم خودمم😅😅😅😅

بلا به نسبت شما . 

شما که ماشاالله عالی هستید 

شما که مدعی نیستید من منظورم دقیقا همون هایی هست که داخل توضیح امضاشون نوشتند روان شناس و دکتر روان شناس ‌‌‌‌‌‌‌‌دقیقا بدترین کامنت ها و عجیب ترین رفتارها رو داخل سایت دیدم ازشون 

تمام عشق تقدیم به کسانی که از شدت خوب بودنشان فکر کردیم خدا دوستمان دارد ❤️
روانشناسان زرد.اینا علمشو ندارن.مثل خانومی که میگفت میخوام پیج مشاوره بزنم توی اینستا.ازش پرسیدم رشت ...

بله همینطوره ولی این دیگه اسمش روانشناسی زردهم نیست گول زدنه اسمش جا زدن خود به عنوان روانشناسه

یه کاربری شات گذاشت...ولی اسمش فرق داشت...شما همون کاربر هستین با اکانت دیگه؟ یا شما دومین قربانی بو ...

منم قربانی بودم... نه اون یه خانوم دیگه بودن طفلی ایشونم ناراحت شده بودن

تجربه ی ۶ ساله ی عضویتم در این سالها نشون داده هر کی داخل سایت گفت روانشناسم یا دکتر روانشناس و مشاو ...

عزیزم من ارشد روانشناسی بالینی دارم.بله دقیقا حرف شما درسته چها رسال کارشناسی و دو سال ارشد با اساتید روانشناسی همین رو به من ثابت کرد.هیچ کدوم نرمال نبودن.اساتیدمون کلا پر از مشکل بودن.از خودم هم مطمئن نیستم.یعنی به قدری اساتید اذیتمون میکردن که همش میگفتم غلط کردم اومدم این رشته