الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
واقعیه؟؟🤕🤕🤕🤯🤯🤯🤯 خاااکتوکدوم شهر هان مثلا؟ خاک توسره متاهل ها🤢
تو همه سهرها هست همه ایران
کلاهمون رو بندازیم بالاتر😊
آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*
کسی بخاطر نیاز جن فقط نمیره قطعا باهم حرف میزنن واسه آینده برنامه بچینن در کنارش هم نیاز جن هم رفع ...
امان از این مردا، یعنی یه ذره اراده ندارن
آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*
حرف منو خواهرارو قبول نداره اصلا🙁مامانم رو که اصلااااا قبول نداره.
پدرم ادم لجبازیه. میگه بشرطی برات خونه میخرم که خودم اوکی بدم برای ازدواجت. داداشم ماشین و حقوق خوب داره. توانایی اجاره دادن هم داره. ولی شهر ما خونه داشتن داماد مهمه
حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
جالب اینه زمان شاه این خونه ها بود 40سال گفتن فساد و فحشا، اون موقع مشتریها بیشتر مجرد بودن بتز
الان خودشون این خونه هارو باز کردن شده خانه های عفاف😆 90درصد هم متاهلن
این فیلم سانسور شدس برو یوتیوب و فیس بوک کاملش هست ببین چه وضعیه