2777
2789
راهکار های کاربرا واسه بدبخت کردنت کافیهازدواج...صیغهاصلا به راهکاری که میدین فکر هم میکنین؟

ازدواج بدبختی نبست 

آدم ارامش‌پیدا میکنه جسمی روحی 

اما صیغه یعنی‌همون کثافت کاری کسی تایید نمیکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرااا

اع شما مردی 

من اسمتون نخوندم ببخشید فکر کردم خانومین

به خاطر فریب و دروغ  به من گفت همه چی دارم بعد 2 سال فهمیدم ماشین مال خانوادشه خونه نداره شغل پروانه کسب مال خواهرشه سرمایه نداره رفیق باز هست........

فقط چون خوشم اومد ازش با زندگیم بازی کرد گناه من اعتماد بود

یه کار دیگه ام میتونه کنه بره این خونه ها، حلال هم هست90درصد هم متاهلن مردا که میرنایناروهم نگاه کن ...

باع دارید راهکار تنوع طلبی یادش میدی 

بردار برو باشگاه برو خوش بگذرون یا اگر شرایط مالی داری ازدواج بکن برو دانشگاه و....

یه برادر دارم  همسن  شما  حدودا.کمی بزرگتر. مسجدی      شاغل   و تحصیل کرده  .نمازو روزه  سرجاش ولی باحاله و  خشک  نیست.اونم  زن میخواد  و پدرم   اوکی نمیده😡 منم موندم  چکار کنم براش. اهل دوستی و...هم نیست ابداااا.   بچه خوبیه.   راه حل بدید. ۲۴سالست

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
ازدواج بدبختی نبست آدم ارامش‌پیدا میکنه جسمی روحی اما صیغه یعنی‌همون کثافت کاری کسی تایید نمیکنه

ازدواج غلط و صرفا بخاطر نیازجنسی نه تنها ارامش نمیده کافیه تا اخر عمر بزنه تو سر خودش

کوردم و کردستانیم🤍...خدایا تو بساز،تو بسازی قشنگتره
باع دارید راهکار تنوع طلبی یادش میدی بردار برو باشگاه برو خوش بگذرون یا اگر شرایط مالی داری ازدواج ب ...

مسخره میکنم نگرفتی😑😐

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*

یه کار دیگه ام میتونه کنه بره این خونه ها، حلال هم هست90درصد هم متاهلن مردا که میرنایناروهم نگاه کن ...

واقعیه؟؟🤕🤕🤕🤯🤯🤯🤯  خاااک

توکدوم  شهر هان  مثلا؟   خاک توسره متاهل ها🤢

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
رو راست‌ باهاشون حرف بزن بگو نیاز دارم‌داداش منم روش نشد خودم ب خانواده گفتم الان‌دنبال کارای ازدواج ...

امیدوارم به بعدهای دیگه ازدواج هم فکر کنه نه فقط جنسیش

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*