حاکم،احساس مدیر استارتر عضویت: 1400/11/09 تعداد پست: 1774 عنوان فکر کنین خواهرتونم بیاین کمکم😔😔😔💔💔 81 بازدید | 7 پست 💔💔💔😔😔😭😭😭😭 میشه یه روز تاپیک بزنم بگم من حامله شدم؟🥺من به آرزوم رسیدم؟🥺خدایا بشه لطفا 🥺ازت خواهش میکنم💔🥺اللهم صل علی محمد و آل محمد 1403/06/19 | 21:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
l313 عضویت: 1401/06/19 تعداد پست: 18500 چیشده خب؟! تواضعی عزت بخش به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
حاکم،احساس مدیر استارتر عضویت: 1400/11/09 تعداد پست: 1774 من تخمدان هام خیلی خیلی تنبلی شدید داره هر دو تخمدان فاقد فولیکول هستن😭😭😭😭😭 میشه یه روز تاپیک بزنم بگم من حامله شدم؟🥺من به آرزوم رسیدم؟🥺خدایا بشه لطفا 🥺ازت خواهش میکنم💔🥺اللهم صل علی محمد و آل محمد
بهاراواز عضویت: 1399/03/31 تعداد پست: 1422 من تخمدان هام خیلی خیلی تنبلی شدید داره هر دو تخمدان فاقد فولیکول هستن😭😭😭😭😭 منم همینطور ی بود با دارو سونو فقط یدونه تخمک داشتم.. اما بعداز یکسال باردار شدم بدون مصرف دارویی البته همسرمم مشکل داشت برای هم آرزو خوب کنیم
حاکم،احساس مدیر استارتر عضویت: 1400/11/09 تعداد پست: 1774 منم همینطور ی بود با دارو سونو فقط یدونه تخمک داشتم.. اما بعداز یکسال باردار شدم بدون مصرف دارویی ال ... من همسرم مشکل نداره فقط خودم تخمدان هام فولیکول ندارن 😭😭😭نمیدونم چیکار کنم میشه یه روز تاپیک بزنم بگم من حامله شدم؟🥺من به آرزوم رسیدم؟🥺خدایا بشه لطفا 🥺ازت خواهش میکنم💔🥺اللهم صل علی محمد و آل محمد
بهاراواز عضویت: 1399/03/31 تعداد پست: 1422 من همسرم مشکل نداره فقط خودم تخمدان هام فولیکول ندارن 😭😭😭نمیدونم چیکار کنم بنظرم اصلا بادارو خودتو درگیر نکن فقط چیزای طبیعی یا دارو گیاهی سبک مصرف کن.مصرف فست فود شیرینی اینچیزا بزارکنار.. برای هم آرزو خوب کنیم