2777
2789
عنوان

يه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 1458 بازدید | 70 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما خودتون حاضرید با دختری که مادرش همچین شرایطی رو داره ازدواج کنید؟

منظورت همزمان دوتا شوهر داشته باشه يا مطلقه باشه؟

{هر وقت آقاي عرب براي شما درخواست دوستي فرستاد اسكرين شات بگيريد وآبرويش را ببريد}

ببین بحث دوزن داشتن نیس

بحث این تو اون خونه جنگ بوده تشنج بوده دعوا و جنجنال بوده ک اقا سر همسر اولش هوو اورده

و اون پسر تو اون خونه بزرگ شده قطعا سلامت روان درستی نداره ممکن یا پرخاشگر باشه یا عصبی یا افسرده و ...

جدا ازینا اون پسر پدری داره ک خیانت کار 

و مادری داره ک احتمال زیاد ضعیف و ناتوان ک بعد خیانت همسرش نتونسته جدا بشه و عزت نفسشو حفظ کنه مجبور شده تو اون زندگی بمونه حالا ب هردلیلی

حالا بنظرت اون پسر چه مشخصه ای داره؟

من پدرم دوتا زن داره😂😂 فقط اينو كم داشتن 😂😂😂😂

خب داشته باشه...ببخشید مگه کار خلافی انجام داده.شمارو نمیدونم ولی طرف میشناسم خانوم اول خودش رضایت داده که شوهرش ازدواج مجدد کنه..اینایی که من اطرافم دیدم خدایی اینقدر قشنگ باهم زندگی میکنن چه خانوما باهم چه بچه هاشون

اللهم عجل الولیک الفرج💚
ببین بحث دوزن داشتن نیسبحث این تو اون خونه جنگ بوده تشنج بوده دعوا و جنجنال بوده ک اقا سر همسر اولش ...

هههه بخدا من تو آرامش زندگي كردم الانم غرق آرامشم شكر خدا😂

خندم گرفت بخدا😂

{هر وقت آقاي عرب براي شما درخواست دوستي فرستاد اسكرين شات بگيريد وآبرويش را ببريد}