2777
2789
عنوان

يه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 1458 بازدید | 70 پست
خب داشته باشه...ببخشید مگه کار خلافی انجام داده.شمارو نمیدونم ولی طرف میشناسم خانوم اول خودش رضایت د ...

من كه مخالف نيستم

{هر وقت آقاي عرب براي شما درخواست دوستي فرستاد اسكرين شات بگيريد وآبرويش را ببريد}
هههه بخدا من تو آرامش زندگي كردم الانم غرق آرامشم شكر خدا😂خندم گرفت بخدا😂

من الان دیدم شما اقایی

خب شما خودت صادقانه بگو پدرتون چرا ب مادرتون خیانت کردن؟

و چرا مادرتون با این وجود مونده؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوستانی که گفتید نه.یسوالی. شما بهترین.دختر از هرنظر حالا پدر یا برادرشماها مشکل اخلاقی داشت پس شماها حق ازدواج وزندگی خوبو ندارید چرا چون پدر یا برادرتون مشکل اخلاقی داشته.اینه که نسنجیده نباید جواب داد

اللهم عجل الولیک الفرج💚
من الان دیدم شما اقاییخب شما خودت صادقانه بگو پدرتون چرا ب مادرتون خیانت کردن؟و چرا مادرتون با این و ...

شما اسمشو بذاريد خيانت!

مادرم خودش قبول كرد حتى اگه قبول نكنه با ازدواج پدرم مخالف نيستم 

{هر وقت آقاي عرب براي شما درخواست دوستي فرستاد اسكرين شات بگيريد وآبرويش را ببريد}
دوستانی که گفتید نه.یسوالی. شما بهترین.دختر از هرنظر حالا پدر یا برادرشماها مشکل اخلاقی داشت پس شماه ...

خانواده بي تأثير نيستن ولي هستن كسايي كه خانوادشون غرق در مشكلات باشه و فرزنداشون عاقل وزبده باشن

من كه مخالف نيستم

کاش دوستان بخونن یا بدونن در چه صورتی مرد میتونه زوج دیگه‌ای اختیار کنه و در چه صورتی زن میتونه از مرد طلاق بگیره وجدابشه...اسم همه چی رو خیانت نزاریم.وقتیکه خود زن اول میدونه مشکل چیه وکجاست وبه همسرش اجازه میده زن دوم اختیار کنه

اللهم عجل الولیک الفرج💚
دوستانی که گفتید نه.یسوالی. شما بهترین.دختر از هرنظر حالا پدر یا برادرشماها مشکل اخلاقی داشت پس شماه ...

هر ادمی حق زندگی خوب داره

من با ماهیت چیزی ک میگید کاملا موافقم

اما واقعیت دنیای ناعادلانه اخه چیز دیگه ای هست 

یه کودک کار مگه حق زندگی کردن نداره؟حق اسباب بازی تفریح اما به جرم تولد در خانواده فقیر محکوم ب تحمل سختی

یا اونی ک زشت متولد میشه حق زندگی و ازدواج و شادی داره اما ناخواسته طرد میشه

البته نمیگم ک هرکسی تو سختی محکوم ب بدبختی 

میگم محکوم ب تحمل سختی زیاد 

مثلا پسر یا دختری ک خانواده بدی دارن مجبورن بیشتر از بقیه تلاش کنن تا شرایط ازدواجشون بهتر بشه

مثلا اون دختر درس بخونه شغل خوبی پیدا کنه

یا اون اقام ب همین ترتیب سرمایه زیادتری نسبت ب بقیه جمع کنه یا اخلاقشو خ خوب کنه و ...

خانواده بي تأثير نيستن ولي هستن كسايي كه خانوادشون غرق در مشكلات باشه و فرزنداشون عاقل وزبده باشن

درسته.ولی نباید بخاطر اشتباه مثلا یکی از اعضای خانواده اون دختر یا پسری که سالمه وپاکه از حق زندگی وشریک خوب محروم بمونه

اللهم عجل الولیک الفرج💚
هر ادمی حق زندگی خوب دارهمن با ماهیت چیزی ک میگید کاملا موافقماما واقعیت دنیای ناعادلانه اخه چیز دیگ ...

درست میگی قبول دارم.ولی یه حقیقتی من دیدم اینکه هرچی خدا بخواد...دختر میشناسم خودش دسته ی گل برادرش خیلی اوضاعش خراب بخداقسم چه ازدواجی کرده خداروشکر الحمدلله...من خیلی به خدا اعتقاد دارم و اعتماد چون این خدا همه دری رو به روی بنده ی اینچنینی بسته نمیکنه بلاخره یجایی یجوری براش جبران میکنه گاهی ازدواج موفق گاهی اولاد بسیارسالم وصالح و موفق بلاخره اون بالایی جبران میکنه من اطرافم زیاد دیدم ومیبینم

اللهم عجل الولیک الفرج💚
هر ادمی حق زندگی خوب دارهمن با ماهیت چیزی ک میگید کاملا موافقماما واقعیت دنیای ناعادلانه اخه چیز دیگ ...

خدايش كجاش بده 7 تا برادر سر يه سفره غذا بخورن

ما حال ميكنيم وقتي دور سفره جم ميشيم اون لذتي كه ما داريم شايد خيليا ندارن 

نميگم همه چي گل وبلبله مشكلاتم هستن ليكن آثار مثبتش بيشتره

شما اسمشو بذاريد خيانت!مادرم خودش قبول كرد حتى اگه قبول نكنه با ازدواج پدرم مخالف نيستم

ببینید من نظر ندادم کسی رو قضاوت کنم یا بگم خانواده شما بد خانواده بقیه خوب نه هزاران مورد مرد تک همسره هست ک زندگی داغون دارن

دیدگاه خودمو ب اینجور روابط دادم

الان منظورم از شرایط خانوادگی دقیقا همین دیدگاه شماست ک تو این محیط رشد کردین  و با این قضیه اوکی هستید و میگید اشکالی نداره ازدواج مجدد

یه خانم نوعی ازین دیدگاه شما میترسه 

هیچ مرد و زنی دوس نداره رابطه عاطفی نصفه داشته باشه

یدکی باشه 

من گفتم صادق باشید لااقل با خودتون

شما هم دختری رو دوس ندارین ک حتی تو دلش مرد دیگه ای رو دوست داشته باشه چه برسه ب اینکه همزمان باهاش زندگی کنه!!!

درست میگی قبول دارم.ولی یه حقیقتی من دیدم اینکه هرچی خدا بخواد...دختر میشناسم خودش دسته ی گل برادرش ...

من اصلا منکر حرفی ک میزنین نیستم 

اره مورد زیاد ک دختر یا پسر تو خانواده خ بد بودن و زندگی خ خوبی با همسراشون دارن

من الان نظرمو برای کل گفتم مسلما استثنا هم هست و ممکن زیادم باشن

ببینید من نظر ندادم کسی رو قضاوت کنم یا بگم خانواده شما بد خانواده بقیه خوب نه هزاران مورد مرد تک هم ...

بنده چون مسلمانم با اين ديدگاه وتفكر رشد كردم وبزرگ شدم و هيچ مخالفتي ندارم حالا شما ممكنه آدم غير معتقد باشيد كه نميتونيد با اين قضيه كنار بياييد

هر چند نظر همه قابل احترامه