الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
گاهی وقتا وقتی برای رسیدن به چیزی زیاد دست و پا بزنی بدتر ازت دور میشه تو تمام سعیتو کردی پس الان باید رها کنی تا بهش برسی توی دریا وقتی گیر میکنی ر چی دست و پا بزنی به سمت ساحل بدتر دور میشی پس باید خودتو بسپاری به موج تا به ساحل برسی
آقا هستم محمود درویش میگه که :منو ببر توی اون حالی که قبل از تو بودم این طوری منصفانه تره
سلام ببخشید اینجا پیام میدم تو یه تاپیک گفته بودین ب تبعبت از همسر برای انتقالی به دیوان عدالت شکایت کردین؟به نتیجه رسید؟منم مشکلم همینه ممنون میشم راهنماییم کنین ب تبعیت از همسر و فرزند زیر ۲ سالم دارم اما اداره باهام همکاری نکرده میخام دیوان شکایت کنم به جایی میرسه؟؟
من شوهرم کارمنده به شهری که ۱۳۰ کیلومتر با محل کارمه منتقل شده و پسرمم کوچیکه مرخصی زایمانمم فعلا.میتونم ب رای دیوان بر اساس قانون جوانی جمعیت امیدی داشته باشم؟