2777
2789
عنوان

هر چی می جنگم نمیرسم

114 بازدید | 19 پست

یه آرزویی دارم که محال نیس خیلی هم ساده اس ولی یکساله به هررررررردری دارم میزنم کلی نذر و نیاز و ختم های مجرب 

دیگه دارم امیدم رو از دست میدم خسته شدم از جنگیدن 

داره باورم میشه خدا نمیخاد حاجتم رو بده 

با دلم چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهم ظلم شدهناحقی شده برامنمیتونم بهش فک نکنم

گاهی وقتا وقتی برای رسیدن به چیزی زیاد دست و پا بزنی بدتر ازت دور میشه تو تمام سعیتو کردی پس الان باید رها کنی تا بهش برسی توی دریا وقتی گیر میکنی ر چی دست و پا بزنی به سمت ساحل بدتر دور میشی پس باید خودتو بسپاری به موج تا به ساحل برسی 

آقا هستم      محمود درویش میگه که :منو ببر توی اون حالی که قبل از تو بودم این طوری منصفانه تره           

سلام ببخشید اینجا پیام میدم تو یه تاپیک گفته بودین ب تبعبت از همسر برای انتقالی به دیوان عدالت شکایت کردین؟به نتیجه رسید؟منم مشکلم همینه ممنون میشم راهنماییم کنین ب تبعیت از همسر و  فرزند زیر ۲ سالم دارم اما اداره باهام همکاری نکرده میخام دیوان شکایت کنم به جایی میرسه؟؟

سلام ببخشید اینجا پیام میدم تو یه تاپیک گفته بودین ب تبعبت از همسر برای انتقالی به دیوان عدالت شکایت ...

سلام عزیزم آره من رای به نفعم صادر شد اما اداره به رای اعتراض کرده رفته تجدید نظر و هنوز درگیرم 

ببخشید عزیزم چقدر طول کشیده از وقتی اقدام کردی تا رای نهایی ک اومد؟؟

من اول اسفند شکایت کردم نیمه مرداد جواب اومد البته یه بار هم حضوری رفتم پیششون بعد از اون رای رو زدن 

من شوهرم کارمنده به شهری که ۱۳۰ کیلومتر با محل کارمه منتقل شده و پسرمم کوچیکه مرخصی زایمانمم فعلا.می ...

حتما ...من بچه ندارم ولی رای به نفعم دادن تو رای نوشته شده بود با توجه به احکام کارگزینی زوجین و اثبات فاصله شون باید منتقل بشه 

حتما ...من بچه ندارم ولی رای به نفعم دادن تو رای نوشته شده بود با توجه به احکام کارگزینی زوجین و اثب ...

رای بدوی و نهایی هردو به نفع شما بوده؟؟

اینکه من سابقه م پایینه تقریبا ۲ سال و نیمه تاثیری داره تو رای دیوان یا نه؟؟

شوهرم میگه دیوان فقط غیرحضوری پیگیری میشه و نیاز به حضوری رفتن نیس شما که رفتی تاثیر داره حضوری برم چون راهم خیلی دوره؟؟

وکیلم گرفتین برای تنظیم شکایت یا خودتون اقدام کردین؟

رای بدوی و نهایی هردو به نفع شما بوده؟؟اینکه من سابقه م پایینه تقریبا ۲ سال و نیمه تاثیری داره تو را ...

نه عزیزم تاثیر نداره من سابقه کارم زیر یکسال بود رای نهایی هنوز نیومده پرونده ام رفته تجدید نظر چون اداره اعتراض کرده 

ت اره چند روزی میشه رفته تجدید نظر