2777
2789

چه رشته ایی قبول شدید 

راضی هستید؟

الان خیلی اشفتم نمیدونم برای سال سوم پشت بمونم یا نه برم رشته ایی که دوس ندارم 

صد خودمو برای کنکور نذاشتم 

ولی راستش از لحاظ روانی ام خیلی خستم برای پشت مونده 

لطفا راهنمایی ام کنید اگه تجربه مشابه دارید 

رتبه ام نپرسید چون خیلی خوب نشده😔

حمایت داری بخون 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حمایت داری بخون

حمایت مالی خوبی ندارم راستش از دلایل اینکه قبولم نشدم همین بود همه کتابام قدیمی ان 

اما خب حمایت عاطفی میکنن 

من دلم اینده بهتری میخواد😔نمیدونم چیکار کنم

یکی میشناسم 7 سال پیشت کنکور بود تا امسال پزشکی قبول شد البته ایشون ازدواج کردن و بچه دار شده بودن

احساس خنگ بودن دارم راستش 

خیلی حسای بدی دارم 

انگیزه و امیدم ندارم نمیدونم چی کنم

هعی من یساله پشتم الان هم دو دلم باز بمونم یا نه ولی انتخاب رشته کردم.شد شد نشد میخونیم باز:(

چه رشته هایی رو میاری؟

از ترمیم یازدهم میترسم اخه چرا همش طرح های جدید میذارن

حمایت مالی خوبی ندارم راستش از دلایل اینکه قبولم نشدم همین بود همه کتابام قدیمی ان اما خب حمایت عاطف ...

خودمم گرفتار بی پولی ام زدم به بی خیالی هر وقت پول اومد بخونم 

گ و ه تو این بی عدالتی آموزشی و مافیا بازی کنکور 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

چه رشته هایی رو میاری؟از ترمیم یازدهم میترسم اخه چرا همش طرح های جدید میذارن

پزشکی تعهدی و دندون تعهدی و دارو پردیس و فیزیو شاید و..

مشاورم‌گف پرستاری اینارو نزن تا محروم نشی بتونی باز کنکور بدی بش گفتم ۱۱ ام‌میاد وسط گف نگران نباش هم مهلت ترمیم میدن باز و همم قراره فقط ۱۲ ام‌باشه 

دیگ‌واقن کلافه شدم 

پرستاری رو زدم ولی اگ اوردم مجبورم برم دیگه باید قید رویاهامو بزنم

پزشکی تعهدی و دندون تعهدی و دارو پردیس و فیزیو شاید و..مشاورم‌گف پرستاری اینارو نزن تا محروم نشی بتو ...

یعنی چی گفته قراره دوازدهم باشه؟

یازدهمم هست برای امسال که 

هعی میفهمم چی میگی

درست میگی ولی من حمایت مالی نداشتم حتی کتاب درست درمونم نداشتم سخته بخوای قید رویاهاتو بزنی

راها اینه برو پشت کنکور نمون‌

از تلگرام کلی پی دی اف دان کن‌روی تبلت تست بزن 

پول الکی به کتاب نده