2777
2789
عنوان

شوهر طلا فروش

632 بازدید | 36 پست

شوهرم طلا فروشه همه فک میکنن  چون شغلش اینه چقد طلا بهم میده درصورتی ک دریغ از یه تیکه طلا از بعد عروسیمون ک ۳ سال میگذره به دلم‌موند یبار سالگرد ازدواج یا تولدم یه دستبند یا گردنبند بهم کادو بده ...هر چی طلا دارم برا دوران نامزدیمه ک اونم زیاد نیس ...به نظرتون بهش بگم چرا هیچ وقت برام طلا نمیگیره ؟هیچ وقت به روش نیوردم ولی حس میکنم پررو شده البته از لحاظ خرجی اینا خسیس نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلومه بگو بهش چجوری سه سال دووم آوردی

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

شما یکبار به خودش نگفتی اما اومدی اینجا گله میکنی کاری که اکثر کاربرا میکنن رو در رو حرف نمیزنن میان ...

اخه خودم بهش بگم فلان جیزو برام کادو بخر ...اصلا طلا و ایناش برام مهم نیس اینکه چرا خودش اینکارو نمیکنه اذیتم میکنه