2777
2789

عزیزای دلم دخترم رو گوشیم رمز گذاشته الان هم نمی‌تونیم گوشی رو باز کنیم عکس و اطلاعات مهم توشه که نمیخوام پاک بشن هرجا هم میرم میگن امنیت و اندروید گوشیت بالاست و نمی‌تونیم کاری انجام بدیم خدا خیرتون بده منو یاری بدین اگه راه حلی دارین برا مشکلم،مدل گوشیم سامسونگ گلکسیs23fe اگه بندرعباس کسی رو سراغ دارین بتونه گوشیم رو رمزگشایی کنه معرفی کنید لطفا

من به دستان خدا خیره شدم «معجزه»کرد🙏🏻✨🌿

دخترت هم نمیدونه رمزش چی هست ؟

گوشی های سامسونگ یه رمز مادر دارن که هر گوشی رمز مادر خودشو داره 

از نت اگر تونستی در بیار اگر نتونستی برو روبروی بازار  زیتون سر بازتر عیوضی ها موبایل تایماز 

آخر همه چی قشنگه .اگر خوب نشد بدون حتما آخرش نرسیده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترت هم نمیدونه رمزش چی هست ؟گوشی های سامسونگ یه رمز مادر دارن که هر گوشی رمز مادر خودشو داره از نت ...

می‌خوام چندتا رمز رو امتحان کنم اما یکبار که رمز اشتباه وارد میکنم تا۲۴ساعت اجازه مجدد رمز وارد کردن رو نمیده۳روزه درگیرشم،مرسی عزیزم

می‌خوام چندتا رمز رو امتحان کنم اما یکبار که رمز اشتباه وارد میکنم تا۲۴ساعت اجازه مجدد رمز وارد کردن ...

رمز زیاد بزنی بعد دیگه میگه بازگشت به تنظیمات کارخانه ببین رمز مادر میتونی پیدا کنی که هیچ اگر نمیتونی یا زنگ بزن یا برو اونجا کد برات بزنه 

رمز زیاد بزنی بعد دیگه میگه بازگشت به تنظیمات کارخانه ببین رمز مادر میتونی پیدا کنی که هیچ اگر نمیتو ...

به چه شماره ای زنگ بزنم عزیزم

به چه شماره ای زنگ بزنم عزیزم

بندرعباس هستی سرچ‌کن موبایل تایماز یا موبایل مرکزی یا هر موبایل فروشی ازشون کد مادر بگیر