2777
2789
عنوان

دوستان آگاه به احکام اسلام و وسواس

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 44 پست

من خودم این مشکل داشتم و حتی وقتی استرسم توی زندگی بیشتر می‌شد وسواسم شدید می‌شد اما الان شکر خدا خوبم

وسواسو خود شخص میتونه درمان کنه یعنی تصمیم بگیری کنار بذاری اول از خدا کمک بخواه تا وسواس ازت دور بشه 

بعد تو دلت به این باور برس که هرجور نماز بخونی خدا قبول میکنه و دوست نداره تو با وسواس اذیت بشی 

تو دلت بگو وضوی تو درسته نمازت درسته این شیطان هست که داره اذیتت میکنه سعی کن نماز جماعت شرکت کنی تا حس کنی بقیه چه راحت …. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی بنظرم حداقل هاشو رعایت کن و دیگه به افکار وسواسیت فکر نکن

سعی میکنم. 

اما گاهی واقعا انگار نمیتونم. 

مجبور میشم دوباره وضو بگیرم. 

یا مثلا وسط وضو یهو میگم اشتباه بوده و از اول شروع میکنم. 🥲

عزیزم.آیت الله بهجت خیلی استادفوق العاده ای بودن.ایشان یک استادداشتن که کلمات نمی توانندایشان راتفسیرکنند.اسم استادشون علی آقاقاضی بود.من درکتاب کهکشان نیستی که زندگی نامه ی علی آقاقاضی بودخواندم.که ایشان برای غسل فقطططط یک پارچ آب استفاده میکردند.به نظرشمااگرنمیشودبااین حجم آب غسل کرد،آیاایشان اشتباه می کردند؟؟؟ یابرای وضوفقط چندمشت آب کافیست.یک نوع شیطان هست که به صورت وسواس ظاهرمیشوددرفرد.مثلاوضوگرفتی؟نمازخواندی؟رکعت چندمم؟نکنه صورتم خشک و....این هارونادیده بگیر.به قول استادفاطمی که یکی دوسال پیش فوت کردند.گفت وسواس روکناربگذاریدومطابق اسلام وضووغسل کنید.(گناهش گردن من)جمله ی داخل پرانتزجمله ی این استادمعنویست

اومی بیند.درمحضراوهستیم.
منم داشتم شدید. وقتی برا کنکور میخوندم. به جای درس از ظهر شروع میکردم وضو بگیرم مدام میکفتم اشتباهه ...

خدا رو شکر. 💚

من راستش اول از همه از فکر اینکه میخوام برم سمت آب ، متنفر میشم. 

وقتی هم وضو رو شروع میکنم ، یا وسطش قطع میکنم و از اول شروع میکنم یا اینکه دو یا چند مرتبه انجامش میدم. 

گاهی اونقدر وضو و اینجور کارها برام سخت میشه که مدام به تعویق ميندازم و یهو میبینم زمان نمازم گذشته. 🥲

سعی میکنم. اما گاهی واقعا انگار نمیتونم. مجبور میشم دوباره وضو بگیرم. یا مثلا وسط وضو یهو میگم اشتبا ...

میگن نباید بهش توجه کنی دیگه شاید ینفر پیشت باشه و مراحلشو نگاه کنه و بگه درسته اینجوری به خودت بقبولونی که درسته  نماز هم تکلیفش روشنه سه تا نماز یا سه رکعتت شک داری کثیر الشک حساب میشی و نباید بهش توجه کنی فقط میگن موقع وضو دعا واذکارو توجه داشته باشی به تمرکز نماز هم کمک میکنه 

خدا رو شکر. 💚من راستش اول از همه از فکر اینکه میخوام برم سمت آب ، متنفر میشم. وقتی هم وضو رو شروع م ...

شماصلوات زیادبفرست وزیادذکرلاحول ولاقوه الابالله روبگو.ازاین به بعدفقط یک باروضوبگیر.وبه خودت بگودرست یاغلط اصلادیگه دوباروضونمیگیرم.می خواددرست باشه یاغلط

اومی بیند.درمحضراوهستیم.
من خودم این مشکل داشتم و حتی وقتی استرسم توی زندگی بیشتر می‌شد وسواسم شدید می‌شد اما الان شکر خدا خو ...

خدا رو شکر که خوب شدی. 💚

نسبت به بعضی موارد تونستم وسواسم رو تا حدی کنترل کنم ، ولی نسبت به بعضی چیزها متأسفانه نتونستم. 

بله شاید نماز جماعت هم بهم کمک کنه ، البته زیاد شرایطش رو ندارم برم مسجد ولی باز هم فکر خوبیه که گاهی بتونم برم. 

عزیزم.آیت الله بهجت خیلی استادفوق العاده ای بودن.ایشان یک استادداشتن که کلمات نمی توانندایشان راتفسی ...

ممنونم از توضیحاتی که دادی. 💚

واقعا مبارزه با وسواس ، کار سختیه. 🥲

بله راه حل خوبیه ، من باید سعی کنم وضو و ... رو درست انجامش بدم و به بقیه ش کاری نداشته باشم. 

اضطراب شدید دارم که کاملا با وسواس ارتباط داره. البته افسردگی شدید هم دارم.

واسه افسردگی زیادذکریاعلی بگو.حدیث کسادانلودکن روگوشیت صوت علی فانی.۱۵دقیقه طول میکشه بدون گریه وناراحتی و...هست.تا۴۰روزوخداوندروقسم بده طبق معنی حدیث کسابگو.خودت گفتی هرکی بخوانه مشکلش روحل می کنم.مثلادرحال ظرف شستن هستی این روگوش کن.بگذارداخل خانه این انرژی پخش بشود.توسل به امام رضابرای وسواس عالیه.موفق باشی

اومی بیند.درمحضراوهستیم.