2777
2789
عنوان

کمر دردی

68 بازدید | 16 پست

نزدیک ده روزه کمرم درد می‌کنه نمی‌دونم از چیه ورزشم یه هفتست نمیکنم گفتم شاید از اونه ولی باز درد داره جوری که نمیتونم دولا شم یا بلند شدن سختمه یا دخترمو نمیتونم بغل بگیرم کسی نمیدونه از چیه 

صبحا که بیدار میشم خوبه تا یه زره وای نیستم ظرف بشورم یا جارو میکشم دردش شروع میشه

خدایا شکرت که بهم نی نی سالم دادی  1399\10\30 مثبت شد بی بی چکم  

وای فک کنم ویروس جدیده ما کل خونوادمون گرفت کمر درد و برخی اوقاتم زیر شکم درد من بعد دوهفته کمر دردم بهتر شد ولی زیر شکمم هنو گاهی میگیره تازه سنیم ندارم هنو ۱۸ سالمه وسط کمردردم استخرم رفتم قشنگ تشدید شد  میخوای اگ نگرانی برو دکتر 

وای فک کنم ویروس جدیده ما کل خونوادمون گرفت کمر درد و برخی اوقاتم زیر شکم درد من بعد دوهفته کمر دردم ...

البته ممکنه از کار زیادم باشه موقع نفس کشیدن یکم خسته میشیم و کمی هم قفسه سینمون درد میگیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای فک کنم ویروس جدیده ما کل خونوادمون گرفت کمر درد و برخی اوقاتم زیر شکم درد من بعد دوهفته کمر دردم ...

ویروس جدیده که باید پشه نیست بزنه اول اینا علایم پشه دونگیه کمر دردی سردردو اینا من چیزی میشم نزده 

همه خانوادت کمر درد رو داشتن؟؟؟

البته ممکنه از کار زیادم باشه موقع نفس کشیدن یکم خسته میشیم و کمی هم قفسه سینمون درد میگیره

برای من جای آمپول سزارینمه بعد از اون میزنه با لگن سمت چپم یعنی باسن قسمت چپش

ن اصن پشه نیشم نزده😂 خواهرم کرونا گرفت بعد این علائمو ب من و بقیه هم انتقال داد

اوو من کسی مریض نبود یهو از خواب پاشدم دیدم کمر دردم دیگه ول نکرد

کلیه نیس؟ من سونوی لگن دادم چند روزع؟ اگر خیلی وقته ب متخصص ارتوپدی مراجعه کنید یا برید ی سونو بدین

نه کلیه ام نیست فعلا منتظرم پریود شم گفتم شاید از اونه اگه دیدم خوب نشد که صددرصد میرم خیلی داغونه دردش

نه کلیه ام نیست فعلا منتظرم پریود شم گفتم شاید از اونه اگه دیدم خوب نشد که صددرصد میرم خیلی داغونه د ...

منم کلیم نبود لگنم بود لگن راستم بیشتر چند روزم با روغن سیاهدونه و زیتون ماساژ دادم بهتر شد

منم کلیم نبود لگنم بود لگن راستم بیشتر چند روزم با روغن سیاهدونه و زیتون ماساژ دادم بهتر شد

عه منم اینجوری بود ماساژ دادم خوب شد باز وایسادم شروع شد