2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علاقت ؟ بازار کار حسابداری و زبان خوبه

علاقه م زبان

ولی دلم میخواد سمت رسالت زندگیم برم نمیدونم رسالتم چیه

چند نفر گفتن چهره ت ب هنری ها میخوره برو سمت هنر اما نمیدونم سمت چ هنری برم میگفتن هنری ک با دست باشه

حسابداری. فکر کنم شاید بهتر بتونی کار پیدا کنی البته اگه به ریاضیات و این چیزا علاقه داری. البته این ...

بین اونایی گفتم ب زبان و روانشناسی حس بهتری دارم

علاقه م  بیشتر زبان اما از تدریس تو آموزشگاه خوشم نمیاد

ولی دلم میخواد سمت رسالت زندگیم برم نمیدونم رسالتم چیه

چند نفر گفتن چهره ت ب هنری ها میخوره برو سمت هنر اما نمیدونم سمت چ هنری برم میگفتن هنری ک با دست باشه

بین اونایی گفتم ب زبان و روانشناسی حس بهتری دارمعلاقه م بیشتر زبان اما از تدریس تو آموزشگاه خوشم نم ...

رسالت زندگی؟ جالب بود. تا حالا به رسالتم  فکر نکرده بودم. علاقه مهمه بازار کارم مهمه. خیلی تحقیق کن پشیمون نشی. پشیمونی مخصوصا وقتی سنت بالای ۳۰ میره از مرگم بدتره

رسالت زندگی؟ جالب بود. تا حالا به رسالتم فکر نکرده بودم. علاقه مهمه بازار کارم مهمه. خیلی تحقیق کن ...

دقیقا میفهمم چی میگی

من ی انتخاب رشته اشتباه دبیرستان کردم هنوز ک هنوزه حالم بده شدید و افسردگی دارم 

خودمم گم کردم دیگه نمیدونم کدوم سمتی برم 

دقیقا میفهمم چی میگیمن ی انتخاب رشته اشتباه دبیرستان کردم هنوز ک هنوزه حالم بده شدید و افسردگی دارم ...

اشکال از سیستم آموزشی غلطمونه که درست بچه ها استعدادیابی نمیشن بعد به سن ۳۰ و بعدش که میرسن می‌فهمن کلا راهو اشتباه رفتن که دیگه متاسفانه دیره و توان و انرژی بازگشتی نیست