2777
2789
اگه ثابت شه زنتون بی گناهه میخای چطوری از دلش در بیاری چرا عوض تاپیک زدن نرفتی گوشی مادرتو نگاه کنی

من شک خیانت نکردم که

ناراحتم که دراومد گفت مادرت بدذات ودروغگوهه

قبلا هم دفتر رمان منو عمدا انداخته دور

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گوشیش ساده س اسکرین نداره زنم گفت ب بابات بگو از گوشی مادرت عکس بگیره ساعت و تلفن من وچن ثانیه حرف ز ...

همینو اگه با لحن درست میگفتین خانومتون دلگیر نمیشد 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
من همسر خانم هستم

کاربریشو داده دسته تو؟؟؟

گرفتی مارو؟؟؟؟

هیچ زنی اینکارو نمیکنه

اگه یواشکی تاپیک زدی که بعدا میاد این تاپیکو میبینه

پس از اول دروغ گفتی مردتیکه زن نما

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

شک خیانت نکردم میگم چرا ب مادر من توهین کرد گفت از سیاستشه دروغ میگه چرا این قد بد حرف میزنه .خب شای ...

خط رو خط که نداریم دیگه مال زمان قدیم و تلفن ثابت بود 

اگه مادرت باهاش بده صددرصد مادرت دروغ بافته 

فکر نکن مادرها قدیسن 

منم قبلا درباره مادرم فکر میکردم که مریم مقدسه 

اما سنم ک نزدیک ۴۰ شد فهمیدم چ دروغها که نمیگه

آهان همون عوضی خیانت کار کثیفی حتما که زنت عابرو نزاشته برات اینجا🤣🤣🤣برو عامو خودتو خر فرض کن

خواهشا چیزی نگید و یه درصد احتمال بدید شوهرس و از تاپیکا اطلاعی نداره زندگی مردمو خراب نکنید با حرفاتون

اه چقد دلم برات میسوخت که خیانت دبدی خانم دکتر 😄😄😄پس مرد بودی و نمی دونستیم☹

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
من شک خیانت نکردم کهناراحتم که دراومد گفت مادرت بدذات ودروغگوههقبلا هم دفتر رمان منو عمدا انداخته دو ...

برادر یا خواهر من از نینی سایت برو اگه راست بگی که زنت گوشیشو داده دستت ما قضاوت کنیم کاربریش دود شه رو‌هوا پدر تو و اون مادرت و هفت جد آبادتو در میاره 

بعدم ما خر نیستیم 

چشم ها دریچه ی روحن!...

من همسرشم .لطفا متوجه باشیدهردو نشستیم تا کاربرا قضاوت کنن

خوب عکس بهویی بده😆

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
من شک خیانت نکردم کهناراحتم که دراومد گفت مادرت بدذات ودروغگوههقبلا هم دفتر رمان منو عمدا انداخته دو ...

شاید واقعا عمدی بوده و شما زیادی خوش بینی؟! 

بهتره یکم بیشتر رو خودت کارکنی اولویت‌های زندگی تو بهتر بشناس حد و مرز زندگی تو بیشتر مشخص کن مادر درسته مادره ولی باید فقط در حد مادر بمونه باید متوجه باشه که دخالت نکنه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
شک خیانت نکردم میگم چرا ب مادر من توهین کرد گفت از سیاستشه دروغ میگه چرا این قد بد حرف میزنه .خب شای ...

بنده خدا و مرضضضض

بی احترامی؟

یه بدذات گفته دیگه

اصلا خوب کرد گفت

حالا تو تاالان ب زنت هیچچچچچچچ حرف زشتی نزدی؟

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡