2777
2789
احتمالش زیاده خط رو خط شده باشه چون برا منم اتفاق افتاده، خواهرم خونه بود گوشیش نمیدونست کجاس گفت زن ...

منم خط رو خط تو کتن نمیره

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

این کاربری زنمه و میگه موضوعو بنویس مردم قضاوت کننب مادرم میگه بدذات و با سیاست ودهنش چاک دهن نداره ...

اگه ثابت شه زنتون بی گناهه میخای چطوری از دلش در بیاری چرا عوض تاپیک زدن نرفتی گوشی مادرتو نگاه کنی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما چرا برگشتی گفتی صداشو کلفت کرده؟؟؟ این چه بدگمانیه بعدم لطفا هیچ کس خودشو گول نزنه هیچ عروس مادر ...

✅️✅️✅️

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

مادرشهر دیگه س و خانمم مدتیه تماسش جواب نمیده سر همون مساله زنم بی احترامی کرد گفت مادرت بدذات و با ...

وای کاش میدونستم کجایی یه اجر میزدم تو مغز پوکت

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

این کاربری زنمه و میگه موضوعو بنویس مردم قضاوت کننب مادرم میگه بدذات و با سیاست ودهنش چاک دهن نداره ...

بدذات بده ولی باسیاست کجاش بده؟! 

شمام کم حرف نزدین بهش 

بعدم لحن اول تون خیلی مهمه

اول که بهش زنگ زدین همینطور عادی و با مهربونی گفتین مادرم زنگ زده اینجور گفته یا حالت طلبکارانه داشتین خیلی مهمه 

بعدم شما که میدونی مادرتون حرفه بدی به زنتون زدن و میونه شون باهم خوب نیست چرا همچین چیزی رو یدفه ایی میگید؟! یکم قبلش فضا رو آماده میکردین زن تون شاید اینجور برخورد نمی‌کرد 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
الان به خانمت شک خیانت کردی؟به فرض خیانت چرا مرده باید گوشی رو جواب بده

شک خیانت نکردم 

میگم چرا ب مادر من توهین کرد گفت از سیاستشه دروغ میگه 

چرا این قد بد حرف میزنه .خب شاید خط رو خط شده 

مادر من بنده خدا فقط نگرانش شده بود

مادرشهر دیگه س و خانمم مدتیه تماسش جواب نمیده سر همون مساله زنم بی احترامی کرد گفت مادرت بدذات و با ...

خانمت گفته موضوع رو بزن نی نی سایت نظرمون رو میخات؟؟؟ اونوقت تو با اکانت زنت داری پشت سرش حرف میزنی ؟؟؟

کمی عجیب نیست ؟

من چند بار دیروز زنگ زدم شوهرم یه زن جواب میداد اونم تو جمع شلوغ همش فکر میکردم یعنی چی داشتم اماده میشدم دیدم اومد خونه بهش گفتم نتیجه این شد زنگبزنم باز به گوشی و خانم باز جواب داد با کلی زیرورو دیدم بابا این خط انتقال داده به اپراتورنمیدونم کجا با کد یعنی همینطورهنگ بودم بارها شده خط رو خط انتقال تماس و هزار مشکل اگر به خانمت شک نداری لطفا حرف مادرتو اهمیت نده چون مادر شوهر منم از دیدن دعوای ما شاد میشه و مشخصه و قطعا نقش داره این ذات خیلی از زنهاست باید قبول کنیم

همین دیگه ، یهو تغییر هویت دادن استارتر . البته طبق معمول ، پاسخ اینه : کاربری دست چند نفره ...

اخه یهوافتاد دست این مرتیکه

وای خوبه اصلا نمیگه چجور یهو نرشد

سایت بی صاحابه

از این دروغ گفتن ها چه سودی میبرین.؟؟؟بچه ها تاپیک هاشو بخونین یه مریض به تمام معناست حالا زن باشه ی ...

مریضه کثااافت👌👌👌👌☹️

من نمیدونم اینجا نی نی یار ها چیکاره اند؟؟؟؟

چرا این آشغال هارو تعلیق دائمی نمیزنن؟؟؟؟

ناسلامتی کلی زن و دختر جوون اینجاست😒😒

اقایون خواهش میکنم 

کاری به نسبتا نداشته باشین که بگین اون مادرمه درست میگه و حق باهاشه و...

سن و سالتون به جایی رسیده که عقلانی و‌ منطقی فکر کنید و تصمیم بگیرید 

بشین یه  دو دو‌تا چهارتا بکن ببین کی داره درست و منطقی میگه.