2777
2789
چون مادرم خونه مون تمیز میکرده کمدا .دفتر رمان خانمم که میخواسته مثلا چاپ کنه گم شده از اون موقع جوا ...

واااای چه مادری داری

بیچاره عروساش

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
ببخشید یه جا نوشتی خانومی تاپیکات زنونه است بعد الان میگی اقا هستی. کدومو باور کنیم!

این کاربری زنمه 

و میگه موضوعو بنویس مردم قضاوت کنن

ب مادرم میگه بدذات و با سیاست ودهنش چاک دهن نداره هر حرفی رو میزنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدم چقدر زشت که با کاربری فیک فعالیت داری!

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

چون مادرم خونه مون تمیز میکرده کمدا .دفتر رمان خانمم که میخواسته مثلا چاپ کنه گم شده از اون موقع جوا ...

اها تورو شناختم همون خواهرشوهر سلیطه ای که هر چندوقت یکبار حمله میکنید خونه عروس و به خاک و‌خون میکشید میایید پرو ها

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

مادرشهر دیگه س و خانمم مدتیه تماسش جواب نمیده سر همون مساله زنم بی احترامی کرد گفت مادرت بدذات و با ...

نمیشه با حرف مامانت بگبه زنت تهمت خیانت بزنی خب مادرت پیرزنه شاید اشتباه گرفته مثلا به جای دو سه زده

نازنین خانم هم آقا از آب دراومد حالمون دیگه داره از نر های اینجا بهم میخوره

اصلا برگام میفهمی،برگامممممممممدارم دیوونه میشم

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

چون این اتفاق برای خودم افتاده میگم 

من شوهرم خیلی حساس بود و قرار بود یکی از شیفت هامو جا ب جا کنم و با شوهرم بریم جایی 

برای مادر شوهرم گفتم ک نتونستم شیفتم رو عوض کنم  و احتمالا نتونیم بریم 

رفته بود ب شوهرم گفته بود که  زنت داشته با همکاراش  تلفنی حرف میزده کسی  جاش واینستاده😑😑😑😑😑😑😑

خدا لعنت کنه همچین زنی رو 

هنوزم اون لبخند فاتحانش رو یادم نمیره چون یک جنگ اساسی بین ما شد ک شوهرم میگفت ب کی زنگ زدی  ک پاکش کردی  و مادرم شنیده 

ما ک خذارو شکر داریم حدا میشیم ولی چوبش  رو شوهرم خورد 

حالا  برادر  اگه زندگیتو دوست داری  اینقدر زنت و مادرت رو روبروی  هم قرار نده  ،  بیخیال رد شو و خودت رو ب  ندونستن بزن

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫

ای زن دکتر تویی که .....شما خودت زنی چرا خودتو مرد جا زدی ...بسم الله

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻