2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از رشتتش اطلاعی داری؟تا چه مقطعی خونده؟وارد بازار کار شده؟

فک کنم دکتری 

میشه تو پرورش حیوانات مختلف مشغول ب کار شد مثلا گاوداری پولشکم اوکیه زندگی معمولی دارن 

ولی سرمایه داشته باشین چند میلیارد خودتون میتونید پرورش حیوان یا مطبشو بزنین و...

از رشتتش اطلاعی داری؟تا چه مقطعی خونده؟وارد بازار کار شده؟

مدرک دکتری حرفه ای دارن

درامدشونم خوبه

بستگی ب علاقه ات داره

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

عموم

دخترکورد😎✌🏻عشق کتاب📚💞دریمرر✨️دختر کورش✌🏻🦁☀️ ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟!*وقتی تو تاپیکی نظر میدم از همه لحاظ بررسی میکنم بعد نظرمو میدم پس اگه مخالفی یا میخوای دعوا راه بندازی ریپ نزن چون در اون صورت هیچ مسئولیتی برای قهوه ای کردنت ندارم✌🏻:)
اطلاعی از رشتش داری؟بازار کارش خوبه؟

بازکارش تا اونجایی ک میبینم اره عالیه

دخترکورد😎✌🏻عشق کتاب📚💞دریمرر✨️دختر کورش✌🏻🦁☀️ ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟!*وقتی تو تاپیکی نظر میدم از همه لحاظ بررسی میکنم بعد نظرمو میدم پس اگه مخالفی یا میخوای دعوا راه بندازی ریپ نزن چون در اون صورت هیچ مسئولیتی برای قهوه ای کردنت ندارم✌🏻:)
شما خودت این رشته رو خوندی؟من خودم خیلی علاقه دارم.به نظرت دام آزاد شهر دور ارزشش رو داره؟

داداشم خونده. اگه علاقه داری ک خیلی خوبه. خوبیشم اینه ی کله تا دکتری رفتی ولی دانشگاه آزاد دور رو نمیدونم... چون خرجش زیاده ولی میشناسم پسری که رفته..

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.