اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگرمجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
هر چی هم باشه بهش تهمت زدی اگه میتونی ثابت کن که اومده تاپیکت و آنلاین شدهاگه نه هم بحثو تموم کن در ...
من نگفتم خلاف کرده ولی وقتی انقد ادعاش میشه نباید انلاین بشه من باررر ها بارها تو انلاین ها دیدمش ولی خب چرا باید اسکرین بگیرم؟؟ چون اصلا ارزش ندارع این ادم بخام دنبال این جنجال ها باشم ولی اگر میدونستم همچین قضیه ای پیش میاد ده تا اسکرین داشتم الان
با من میتونی به درامد برسی ماهیانه دریافت ۱۴ درصد سود با تضامین محکم اطلاعات خاستین در خدمتم