2777
2789
عنوان

مگه چننا تاپیک در روز میشه گذاشت

130 بازدید | 16 پست

الان کلی تاپیک مشابه ینفر  گذاسته  بالای  دهتاست  

با من میتونی به درامد برسی ماهیانه دریافت ۱۴ درصد سود با تضامین محکم اطلاعات خاستین در خدمتم

باگ سایته

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره😑

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

تاپیک قفل شد نتونستم جوابت بدم هول 

تو هم ارزش نداری که باهات هم کلام بشم، جوجه 

بار آخرت باشه 💩 میخوری 

من هیچوقت تو تاپیکات نبودم آخه تو سگ کی باشی که بیام تو تاپیکای تو 

❤️دنیام پسرام❤️
@niniyar_5 سلام تو ی تاپیکی بهش گفتم خیلی بی احترامی میکنی کلی اونجا تربیت خودشو به رخ همه ک ...

تو هم فقط دنبال جنجالی ها

اولش خودت بهش توهین کردی  اونم خیلی مودبانه جوابتو داد تا اینکه آخرش بهش تهمت زدی و جوابی که لایقته رو گرفتی

هیچوقت نظر بی جا ندادم ولی شما رو باید ادب کرد تا یاد بگیری اول آدم باید فکر کنه بعد حرف بزنه

بداهه،مثل ادامه شعر.
تو هم فقط دنبال جنجالی هااولش خودت بهش توهین کردی اونم خیلی مودبانه جوابتو داد تا اینکه آخرش بهش ته ...

من اصللا این خانم  ریپلی کردم  یا تگش  کردم؟؟؟ که اومد منو ریپ زد؟

با من میتونی به درامد برسی ماهیانه دریافت ۱۴ درصد سود با تضامین محکم اطلاعات خاستین در خدمتم
من اصللا این خانم ریپلی کردم یا تگش کردم؟؟؟ که اومد منو ریپ زد؟

هر چی هم باشه بهش تهمت زدی 

اگه میتونی ثابت کن که اومده تاپیکت و آنلاین شده

اگه نه هم بحثو تموم کن 

در ضمن حتی اگه تو تاپیکات شرکت کرده باشه هم خلاف سایت نبوده 

بداهه،مثل ادامه شعر.
هر چی هم باشه بهش تهمت زدی اگه میتونی ثابت کن که اومده تاپیکت و آنلاین شدهاگه نه هم بحثو تموم کن در ...

عزیزم داره دروغ میگه تو تاپیکاش نبودم، اگر هم بودم اتفاقی بوده 

آخه تو موضوع تاپیک که مشخص نیست کدوم کاربر تاپیک زده

❤️دنیام پسرام❤️
هر چی هم باشه بهش تهمت زدی اگه میتونی ثابت کن که اومده تاپیکت و آنلاین شدهاگه نه هم بحثو تموم کن در ...

من نگفتم خلاف کرده  ولی وقتی  انقد ادعاش  میشه نباید انلاین بشه    من باررر ها بارها  تو انلاین ها دیدمش  ولی خب  چرا باید اسکرین بگیرم؟؟ چون اصلا ارزش ندارع  این ادم   بخام  دنبال  این جنجال  ها باشم  ولی اگر میدونستم  همچین قضیه ای پیش  میاد  ده تا اسکرین داشتم  الان  

در ضمن یه نگاه هم به تاریخ عضویت ایشون و تاریخ عضویت خودت که چند بار تعلیق شدی هم بنداز

ربطی به تاریخ عضویت نداره   

تربیت خانوادگیشو  چند تاپست بالاتر  معرفی  کرده

بوده هم باشید حق اینجوری حرف زدن نداره

شما هم یکی هستی مث خودش فقط داری پشتشو میگیری✋