2777
2789

برو تو مطبش بشین یکی دوساعت قطعا کسایی ک پیش عمل کردن وامدن، برا برداشتن آتل یا تعویض چسب میبینی 

اینجوری هم از نزدیک نمونه کاراشو دیدی هم میتونی باهاش صحبت کنی ببینی راضی بودن مراجعه کننده هاش یا نه

منم ۵روزه عمل کردم پیش دکتر شفیعیان رفتم نمونه کاراشو از نزدیک دیدم خوشم امد ونوبت گرفتم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدایی چه جوری پول عملو جور کردیمن هر کاری میکنم نمیشه پولشو ندارم خالم بده اعتماد به نفسم رفتع ترمیم ...

واقعا به سختی 

عزیزززممم😢

چرا میخوای ترمیم کنی؟کی عمل کرده بودی پیش کدوم دکتر ؟

واقعا به سختی عزیزززممم😢چرا میخوای ترمیم کنی؟کی عمل کرده بودی پیش کدوم دکتر ؟

پیش یه جراح عمومی 

خیلی حالم بده 

مامان بابام دیگه حالشون داره ازم بهم میخوره انقد که مخشونو خوردم خیلی حالم بده 

بادامچی۶۵ ترمیم میگیره عالیه کارش 

چطوری جمع کنم پول از کجا 

برو تو مطبش بشین یکی دوساعت قطعا کسایی ک پیش عمل کردن وامدن، برا برداشتن آتل یا تعویض چسب میبینی این ...

آره عزیزم حتماً میرم .... 

گفتم ببینم کسی نظری داره ارزش وقت گذاشتن داره یا نه

چجوری آخرش دکترتو انتخاب کردی 

اصلا نمی‌تونم تصمیم بگیرم پیش کی برم 

البته هنوز حضوری پیش هیچ دکتری نرفتم 

پیش یه جراح عمومی خیلی حالم بده مامان بابام دیگه حالشون داره ازم بهم میخوره انقد که مخشونو خوردم خیل ...

حق داری عزیزم با کلی سختی پول عمل اول و جور کردی کلی سختی کشیدی که خوشگل شی

الآن هم پولت رفته هم رضایت نداری

عجله نکن صبر کن پول جمع کن پیش دکتر خوب برو 

به من توصیه میکنید عمل کنم یا نه؟

آره عزیزم حتماً میرم .... گفتم ببینم کسی نظری داره ارزش وقت گذاشتن داره یا نهچجوری آخرش دکترتو انتخا ...

اگه از کارا ی دکتر خوشت امد برو از نزدیک کاراشو ببین

منم دوتا دوستام پیش شفیعیان عمل کرده بودن خوشم امد 

ولی بااین حال خودمم دوبار رفتم مطبش و کاراشو از نزدیگ دیدم ووقتی هم با دکتر مشاوره کردم دیدم واقعا آدم باسوادی هست وفوق تخصص جراحی گوش حلق بینی و زیبایی بود

اگه از کارا ی دکتر خوشت امد برو از نزدیک کاراشو ببینمنم دوتا دوستام پیش شفیعیان عمل کرده بودن خوشم ا ...

مرسی عزیزم 

پس حضوری که برم بهتر می‌تونم تصمیم بگیرم