2777
2789
عنوان

ناباروری بدون دلیل

281 بازدید | 25 پست

سلام دوستان یک سال یک ماه اقدامم و چندتا دکتر مثل بلاش تو ابن سینا و مهرنوش امیری رفتم تمام ازمایشات خودم همسرم انجام شده.فقط خیلی کم ازمایش همسرم مشکل داشت که اورولوژیست دید و  دارو داد و خودم کلی دارو تقویتی تو این مدت خوردم که باعث زخم معدم شد.الانم اوابوست و اینوفولیک میخورم ولی هنوز باردار نشدم ودکترا میگن بدون دلیل بارداریت.سه ماه گفتن مجدد اقدام کن اگر نشد ای یو ای کن ولی واقعا نمیخوام اینطوری باردار بشم.دیگه نمیدونم چیکار باید انجام بدم.هرماه سونو امپول استفاده میکنم همه چی تو سونو نرمال ولی نمیششه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند وقته ازدواج کردی؟ چند سالته؟ اگه سنت بالا نیست یه مدت بیخیال شو و اصلا بهش فکر کن هیچی مثل استرس تاثبر منفی نمیزاره. اگرم سنت بالاست همون ای یو ای رو اقدام کن در آخر هم بچه فقط دست خداست از خودش بخواه که بهت بده

دختر خالم ۱۴ سال باردار نشد.حتی ای وی اف و هزارتا کار دیگه انجام داد بازم نشد.اخرش بیخیال شد گفت دیگ بچه نمیخوام.چسبید به ورزش و خوش گذرونی ۶ ماه بعدش حامله شد.الانم پسرش دو سالشه

فقط بهت بگم به حرفه دکترت گوش کن . خاله ی من همین طور بدون دلیل تمام عمر باردار نشد الان شصت سالشه .

میگن ای یو ای اگر نشد ای وی اف ولی واقعا دوس ندارم اینطوری 

اسسسسسترررررس.یعنی انقد تو فشاری ک با اینکه سالمی بازم بدنت موافق بارداری نیست

اره خیلی ذاتا استرسی ام شاغلم هستم ولی وواقع خیلی وقت به حاملگی فکر نمیکنم فقط چندروز به پریودم میشه میره تو مخم

دختر خالم ۱۴ سال باردار نشد.حتی ای وی اف و هزارتا کار دیگه انجام داد بازم نشد.اخرش بیخیال شد گفت دیگ ...

والا ی سال من ورزش کلاس همه چی رفتم تازه شاغلم سرم گرمه ولی اون ته دل ادم نمیزاره دیگه

والا ی سال من ورزش کلاس همه چی رفتم تازه شاغلم سرم گرمه ولی اون ته دل ادم نمیزاره دیگه

اخی عزیزم خودتو اصلا نگران نکن الان دیگه هرکسی که برای بارداری اقدام کنه بلاخره یه روشی هست که به نتیجه برسه،تو ک خداروشکر سالمم هستی دیگه خودتو تو فشار نذار

اخی عزیزم خودتو اصلا نگران نکن الان دیگه هرکسی که برای بارداری اقدام کنه بلاخره یه روشی هست که به نت ...

اینکه هر ماه منتظری و نمیشه خیلی فشار بدیه مخصوصا که سالمی و نمیشه میترسم ای یو ای کنمم نشه اصلا توانایی ای وی اف ندارم