سلام دوستان یک سال یک ماه اقدامم و چندتا دکتر مثل بلاش تو ابن سینا و مهرنوش امیری رفتم تمام ازمایشات خودم همسرم انجام شده.فقط خیلی کم ازمایش همسرم مشکل داشت که اورولوژیست دید و دارو داد و خودم کلی دارو تقویتی تو این مدت خوردم که باعث زخم معدم شد.الانم اوابوست و اینوفولیک میخورم ولی هنوز باردار نشدم ودکترا میگن بدون دلیل بارداریت.سه ماه گفتن مجدد اقدام کن اگر نشد ای یو ای کن ولی واقعا نمیخوام اینطوری باردار بشم.دیگه نمیدونم چیکار باید انجام بدم.هرماه سونو امپول استفاده میکنم همه چی تو سونو نرمال ولی نمیششه.
اینکه هر ماه منتظری و نمیشه خیلی فشار بدیه مخصوصا که سالمی و نمیشه میترسم ای یو ای کنمم نشه اصلا توا ...
یعنی از تمام کلماتت استرس میباره😀اینجوری نباش دختر.چون اگ استرسی باشه بچت کولیک میگیره.منتظر هیچی هم نباش.زندگی اونقدرام دست ما نیست.بعدم شرایطت هزاربار بهتر از کسایی هست که سالی چندبار باردار میشن و سقط میشه پس امیدوار باش.بعدم خدایی بچه همچین چیز خوبیم نیست😀🤣
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یعنی از تمام کلماتت استرس میباره😀اینجوری نباش دختر.چون اگ استرسی باشه بچت کولیک میگیره.منتظر هیچی ه ...
میدونم بیاد رسما سرویسم ولی یدونه که تهش بایدداشته باشم.اره متاسفانه خیلی استرسی ام و الان دوماه کلا باشگاه کلاس همه چی ول کردم اصلا دلم نمیخواد تلاشی کنم
عزیزم هر چه زودتر اقدام کن دوباره چون خانم هر چقدر سنشون بالا میده ذخیره تخمدانشون پایین میاد من یه دکتر حاذقی رو می شناسم کارشون خوبه خانم دکتر یونسی من البته خودمتخمک اهدایی گرفتم همون بار اول باردار شدم شما که سنی نداری فک کنم با آی یو آی مشکلتون حل بشه هر جه زودتر اقدام کنید برای خودتون ایشالله جواب بگیرین