2777
2789
عنوان

نی نی یارها لطف کنید کامنتی که فحاشی کردم رو بهم نشون بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 52 پست
دقیقا من قبلا به نی نی یار پنج اعتراضمو گفتم ایشون پیگیری کردن گفتن چون به نی نی یارا گفتی بیخودن بر ...

اون اسکرین که خودِ خربوریدان فرستاده رو بخون ببین چی گفتم

خودم کپ کردم

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فعلا باز داری تهدید میشی برای تعلیق 

بی خیال آب تو هاون کوبیدنه

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

این برای خواهرمه نی نی یارِ مهربونی که فقط با بعضیا مهربونینکاربریه خودم اینه@قهر کرده

سلام.شما پست توهین امیز به مردها داشتید و توهین و فحاشی ممنوع است  و 

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar

کاربر محترم این بار سوم و اخر هست که میگم تعلیق نیستیدودر صورت تکرار و عدم توجه به پیام نی نی یار تع ...

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁

سلام.شما پست توهین امیز به مردها داشتید و توهین و فحاشی ممنوع است و

اونو میگید؟

من اونو به شوخی گفتم😳

استیکر خنده هم گذاشتم

ینی اینجا شوخی هم ممنوعه؟؟؟؟

پس بفرمایین همه رو باید تعلیق کنین

من زیاد نمیام سایت ولی ازین به بعد بست میشینم توی سایت هرکی شکخی کرد یا فحشی چیزی داد گزارس میزنم باید اون شخص تعلیق شه که عدالت برقرار بشه

دقیقا من قبلا به نی نی یار پنج اعتراضمو گفتم ایشون پیگیری کردن گفتن چون به نی نی یارا گفتی بیخودن بر ...

بخدا من تا به حال چند بار توی تایپیکای مختلف به خاطر یه پست مخالف گذاشتن اونم مؤدبانه صدتا فحش زشت خوردم بعد کلی تگ کردن نی نی یار اومده  به اونی که فحش میده  میگه لطفا رعایت کنید   من یه بار جوابشو دادم گفتم هرچی میگی به خودت میگی منو چند روز تعلیق کردن که چرا جواب دادی نه نظارتی دارن نه عدالتی 

چقدر از کاربرای روانی دیدیم که میان اینجا زشت ترین حرفا و عکسا رو میذارن فقط تایپیکشون میترکه ولی کاربری معلق نمیشه واقعا می مونی چی بگی

بخدا من تا به حال چند بار توی تایپیکای مختلف به خاطر یه پست مخالف گذاشتن اونم مؤدبانه صدتا فحش زشت خ ...

شانسم نداریم بدبختیم

بابد خربوریدان باشیم که در عرض دو ثانیه بهمون رسیدگی بشه

بعضیا چقد شانس دارن

بخدا من تا به حال چند بار توی تایپیکای مختلف به خاطر یه پست مخالف گذاشتن اونم مؤدبانه صدتا فحش زشت خ ...

کاملا تایید میکنم 

یه کاربری به من علنا گفت از طویله دراومدی به پدر مادرم گفت سگ، 

یه کاربر دیگه بهم گفت جادو کردی شوهر مردمو که بیاد تو رو بگیره هرزه ای، 

بعد اینا هنوز کاربریاشون پابرجاست باورت میشه؟

بعد کلی تگ کردم و گزارش زدم نی نی یار زحمت کشید بهم گفت بهشون در پی وی تذکر دادیم😑

نمیدونم چرا با پی وی در ارتباطن لابد از خودشونن دیگه

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

من حلال نمیکنم کسایی که باهام با ناعدالتی رفتار کردن

اون دنیا جلوشونو میگیرم

من اصلا سایت نمیام ۳ روز که چیزی نیست،فقط خواستم از این بی عدالتی فریاد بزنم که اونم باز دارن تهدیدم‌میکنن به تعلیق

اینم‌مالِ خواهرمه به درک که تعلیق شه

این بی عدالتی ها فقط باعث بی نظمی میشه.

نینی یار میتونست فقط بهم تذکر بده و من اروم‌گوشیو قفل کنم بذارم‌کنار،با تعلیق کردنم فقط حالمو به هم زد

شانسم نداریم بدبختیمبابد خربوریدان باشیم که در عرض دو ثانیه بهمون رسیدگی بشهبعضیا چقد شانس دارن

ولش کن بابا ارزش نداره اینقدر حرص بخوری 

میدونی مشکل از نی نی یارهاست که نمیدونن کدوم کاربرا رو به حق معلق بکنن .....

الانم میگه چون به آقایون فحش دادی معلق شدی 

اصلا انگار دلیلش تایپیک خربوریدان هم نبوده

کاملا تایید میکنم یه کاربری به من علنا گفت از طویله دراومدی به پدر مادرم گفت سگ، یه کاربر دیگه بهم گ ...

اصلا من تذکر هم نمیخواستم

خدا شاهده یه سری پستای خاص هست که میذارم فقط همونارو زود پیگیری میکنن و دو سه روز تعلیقم میکنن.خودشونم‌خوب میدونن کدومارو میگم

واقعا متاسفم براشون .........منم یه وقتایی از این رفتاراشون میگم دیگه نمیام اینجا

بله جای تاسفه،

منم خیلی میخوام نیام ولی انگار عادت شده 

میبینی که اکثر کاربرای قدیمی خیلی خوب دیگه نمیان

سایت پر از بچه مدرسه ای شده

رل و کراش و دیت و .... موضوع سایت