2777
2789
عنوان

نی نی یارها لطف کنید کامنتی که فحاشی کردم رو بهم نشون بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 52 پست
اروم باشمگه من گفتم فحش دادیمن باعث افتخارمه که فکر کنید نی نی یار باشم

نی نی یار بودن افتخار نیست

خب چرا وقتی فحش ندادم گزارش زدی؟

بعد وقتی من توی پستم فحش نبوده چرا باید تعلیق شم؟؟؟

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁

از خودشونه یه ثانیه بعد از اینکه یه پستِ منو گزارش زد تعلیق شدم.چرا الان هیشکی رسیدگی نمیکنه دو ساعت ...

متوجه هستید که اومدید توی تاپیک بنده که ربطی به چیزی نداشت یه تاپیک دیگه از یه استارتر دیگه رو ادامه دادید؟

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@خربوریدان @niniyar_1 @niniyar_2 @niniyar_3 یا باید این کاربر هم تعلیق بشه چون این خانم بحثو شرو ...

سلام کاربر محترم شما تعلیق نیستیدواگر تعلیق بودید دسترسی شما به سایت محدود بود

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar

نی نی یار بودن افتخار نیستخب چرا وقتی فحش ندادم گزارش زدی؟بعد وقتی من توی پستم فحش نبوده چرا باید تع ...

این گزارش منه

گفتم فحش ؟

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

@niniyar_2  

@niniyar_3  

چطور برای کاربر خربوریدان سریعا خودتونو میرسونید و بی دلیل تعلیق میکنین؟

ایشون باعثِ بحث شده و رفته تاپیکای منو غربال کرده بهم تیکه انداخته بعد منو تعلیق میکنید؟

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁

این گزارش منهگفتم فحش ؟

برام فرستادن که فحاشی کردین

من فحاشی کردم که باید تعلیق شم؟

اگر فحاشی نکردم چرا تعلیق شدم؟

سلام

خسته نباشید

به من گفتن شما هستم 🥰هوریااااا

این برای خواهرمه نی نی یارِ مهربونی که فقط با بعضیا مهربونین

کاربریه خودم اینه

@قهر کرده

این گزارش منهگفتم فحش ؟

@niniyar_2  

توروخدا پستم جوری بود که باید تعلیق میشدم؟

گفتم چرا تاپیکا رو غربال میکنید فحشه؟

از خودشونه یه ثانیه بعد از اینکه یه پستِ منو گزارش زد تعلیق شدم.چرا الان هیشکی رسیدگی نمیکنه دو ساعت ...

سلام کاربر محترم وبرای دومین بار میگم کاربری شما تعلیق نشده 

عزیزم بهت حق میدم نی نی یارها خیلی جاها طبق قوانین و عدالت رفتار نمیکنن میبینی یه کاربر صدتا فحش نام ...

دقیقا 

من قبلا به نی نی یار پنج اعتراضمو گفتم ایشون پیگیری کردن گفتن چون به نی نی یارا گفتی بیخودن برای همین تعلیق شدی فکر کن بخاطر یک کلمه اونم برای انتقاد از عملکرد ضعیفشون بود یه کاربری تاپیک زد سایت خیلی بیخوده منم گفتم نی نی یارا از اونم بیخود ترن عدالت ندارن بخاطر یک کلمه آدم بی حاشیه رو تعلیق میکنن ولی کاری به کاربرای هتاک ندارن.

تازه ایشون گفتن یک روز تعلیق کافی بود نه اینکه ۲۱ روز😑

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

بحث درباره تاپیک تعطیل شده یا قفل شده تو تاپیکای دیگه ممنوعه خب🫢

من راجبه تاپیکِ دیگه ای حرف زدم؟؟؟

توضیحی درباره تاپیکِ قفل شده دادم؟؟؟؟؟

فقط گفتم چجوری نصفه شبی تاپیکای بقیه رو میخونی

@niniyar_2 توروخدا پستم جوری بود که باید تعلیق میشدم؟گفتم چرا تاپیکا رو غربال میکنید فحشه؟

کاربر محترم این بار سوم و اخر هست که میگم تعلیق نیستیدودر صورت تکرار و عدم توجه به پیام نی نی یار تعلیق میشید