2777
2789
عنوان

نی نی یارها لطف کنید کامنتی که فحاشی کردم رو بهم نشون بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 52 پست
ولش کن بابا ارزش نداره اینقدر حرص بخوری میدونی مشکل از نی نی یارهاست که نمیدونن کدوم کاربرا رو به حق ...

من میدونم دلیلش چیه و کیا رو تعلیق میکنه

ولش کن باز یه چیزی نگین شمارو هم تعلیق کنه من این وسط عذاب وجدان بگیرم.فقط باید دور از جونِ شماها خفه شیم

شبتون بخیر

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁

بله جای تاسفه،منم خیلی میخوام نیام ولی انگار عادت شده میبینی که اکثر کاربرای قدیمی خیلی خوب دیگه نمی ...

اره واقعا پر شده از یک مشت بچه بی منطق بی ادب که زشت ترین فحش ها آماده توی دهنشونه موضوعاتم که یکی در میون به گفته شما رلم ،کراشم ،اکسم ،ترمیم معدل ..........

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فدای سرت بهش فکر نکن سه روز دیگه کاربریت برمیگرده عزیزدلم اصلا ارزش حرص جوش نداره

فداتشم مرسی

اصلا کاربری برام مهم نیست خیلی عصابم به هم ریخت بیخودی تعلیق شدم

وگرنه کاربری فدای سرت حالا اینجا انگار تقلو نبات میدن

به جز اینکه داریم‌پول میریزیم تو جیبِ نی نی یارا و مدبرِ سایت چی نصیبمون میشه که حالا ناراحتش باشم

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁

فداتشم مرسیاصلا کاربری برام مهم نیست خیلی عصابم به هم ریخت بیخودی تعلیق شدموگرنه کاربری فدای سرت حال ...

اره بابا اگه کاربرای اینجا نبودن سایت این همه تبلیغ و پول رو چطوری میخواست بگیره 

اره بابا اگه کاربرای اینجا نبودن سایت این همه تبلیغ و پول رو چطوری میخواست بگیره

دقیقا دارن از گردنِ ما بالا میرن ولی احتراممونو ندارن

اینایی که فحشو بدوبیراه میگن راست راست راه میرن هیچی به هیچی،ماها یه چیزی میگیم مارو تعلیق میکنن بیخودی

نی نی یار ۲ خودتیچون الان من ده باره صداش کردم نیومد رسیدگی کنه و پستی که مثلا فحش دادم رو نشونم بده ...

اتفاقا دلیل تعلیق شدن من هم همین کاربر بود ...

تو نی نی سایت اگه کسی حرف درستی هم بزنه همونایی که خودشون تو زندگی مشکل دارن بهش انتقاد میکنن که ازین حرفا نزن!!! در حالیکه اگه خودشون به همون حرف عمل میکردن قطعا وضع زندگیشون این نبود ... ای کاش گاهی از تجربیات دیگران استفاده میکردیم و احتمال میدادیم شاید خود ما داریم اشتباه میکنیم ، ان شاء الله همه ی نی نی سایتی ها خوشبخت باشن ، یه نکته : اگه یه آقایی تو سایت میاد لزوما به معنی این نیست که دنبال چیز خاصیه ، خب ممکنه خودش برا نی نی خودش سوال داره یا گاهی میتونه بقیه رو راهنمایی کنه .