2777
2789

قرار نیست هرچی باب میلتون نبود الکی تعلیق کنید کاربر خربوهیدران نمیدونم چی چی هم از خودتونه که تا یه پیامِ بی منظور بهش دادم دو ثانیه بعدش تعلیق شدم

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@niniyar_1  

@niniyar_2  

@niniyar_3  

جوابگو باشید و پستی که فحاشی کردم رو بهم نشون بدید

من‌پیگیر خواهم بود چون بی دلیل تعلیق شدم

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁

چی شده

با کاربریه خودم توی یه تاپیکی کامنت گذاشتم بدون فحش و هیچی،تعلیق شدم الکی الکی

@niniyar_1 @niniyar_2 @niniyar_3 جوابگو باشید و پستی که فحاشی کردم رو بهم نشون بدیدمن‌پیگیر خواهم ...

شما همین الان ثابت کردید حداقل ۲ تا کاربری دارید

که ممنوعه

خب بزرگوار چرا اومدی توی تاپیک من بحث عوض میکنی و دنبال جنجالی

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
چی شده

توی یه تاپیک قفل شد نتونستن به حد کافی نظر بدن

اومدن توی تاپیک من ادامه دادن

منم به نی نی یار ۲ گفتم ایشون دارن تاپیک منو به حاشیه میبرن

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

@خربوریدان  

@niniyar_1  

@niniyar_2 @niniyar_3  

یا باید این کاربر هم تعلیق بشه چون این خانم بحثو شروع کرد

مگه ما بچه ی مادرمون نیستیم که هرکی ر. میشناسید فقط ازون طرفداری میکنید.

مگه چی بهش گفتم؟

فقط گفتم‌ چجوری نصفه شبی تاپیکای منو خوندی؟

این فحشه؟

توی یه تاپیک قفل شد نتونستن به حد کافی نظر بدناومدن توی تاپیک من ادامه دادنمنم به نی نی یار ۲ گفتم ا ...

نی نی یار ۲ خودتی

چون الان من ده باره صداش کردم نیومد رسیدگی کنه و پستی که مثلا فحش دادم رو نشونم بده

پستی که فحش دادم‌و تو گزارش زدی رو همینجا بفرست ببینن

@خربوریدان @niniyar_1 @niniyar_2 @niniyar_3 یا باید این کاربر هم تعلیق بشه چون این خانم بحثو شرو ...

مگه من اومدم توی تاپیک شما پشت بی ربط گذاشتم؟

فحش چیه

با کاربریه خودم توی یه تاپیکی کامنت گذاشتم بدون فحش و هیچی،تعلیق شدم الکی الکی

عزیزم بهت حق میدم نی نی یارها خیلی جاها طبق قوانین و عدالت رفتار نمیکنن میبینی یه کاربر صدتا فحش ناموسی زشت بهت میده هیچ کارش نمیکنن فقط یه تذکر ساده میدن ولی کافی تو  یک بار جوابشو بدی سریع تعلیقت میکنن که چرا جو رو بهم ریختی .......

ولی خربوریدان واقعا از خودشون نیست اونم بنده خدا دیدیم هزار بار سر مسائل الکی یا تایپیکش رو قفل کردن یا تعلیقش کردن 

شما همین الان ثابت کردید حداقل ۲ تا کاربری داریدکه ممنوعهخب بزرگوار چرا اومدی توی تاپیک من بحث عوض م ...

این برای خواهرمه باید بهت جواب پس بدم؟

نی نی یار ۲ خودتیچون الان من ده باره صداش کردم نیومد رسیدگی کنه و پستی که مثلا فحش دادم رو نشونم بده ...

اروم باش

مگه من گفتم فحش دادی

من باعث افتخارمه که فکر کنید نی نی یار باشم

عزیزم بهت حق میدم نی نی یارها خیلی جاها طبق قوانین و عدالت رفتار نمیکنن میبینی یه کاربر صدتا فحش نام ...

از خودشونه یه ثانیه بعد از اینکه یه پستِ منو گزارش زد تعلیق شدم.

چرا الان هیشکی رسیدگی نمیکنه دو ساعته دارم صداشون‌میزنم

فقط میخوام پستی که باعث تعلیقم شده رو ببینی تا کرکو پرتون بریزه ببینم چی گفتم که تعلیق شدم

کجا عدالت هست که اینجا دنبال عدالت باشیم

بااین کاراشون فقط نظم نی نی سایتو به هم‌میریزن و صدای همه رو درمیارن.