2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تبش رو چنده عزیزم

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰

بااب ولرم باید پاشویه کنی 

استانینوفن تازه بدی بهتره نسبت به بروفن

شیاف بذار

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

باید استامینوفن بدی بعد واکسن عزیز

عیب نداره الان شیاف تب بر بزن براش

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰

توی کتاب تب سنتی خوندم

پیاز حلقه شده بزارید کف پا 

تب پایین میاد

یه جوراب نازک پاش کن ،پیاز حلقه شده روی کف پاش تا حداقل بیست دقیقه بمونه 

ضرر که نداره.ان شاالله تبش پایین بیاد

و همچنین خوندن سوره حمد به نیت شفا ،شفاست

درمورد شیاف توی این سن اطلاعاتی ندارم

به بچه هام فقط قطره میدادم 

سعی کن ببریش داخل حموم با اب ولرم دست و پاهشو بشوری خیلی کمک میکنه

فقط حواست باشه به سرش اب نزنی باعث تشنج میشه 

حوله خیس کن بزار رو شکم و زیر بغلش 

مایعات بهش زیاد بده تا میتونی شیر بده بهش بخوره