2777
2789

یکبار تو عمرش منو در حد ۲ دیقه دیده و رفته حالا ولم نمیکنه من عاشقتم میخامت و اینا من حالم ازش بهم میخوره و دلم نمیخواد پیامش و تو گوشیم ببینم همش پیام میده متنفرم ازش کاشکی خدا لعنتش کنه راحت شم از عذاب وجدانی کخ بهم میده😭😭

حالا من خودم کسی و دوست دارم و داستانش از قبل این پسره که پیام میده بود 

بهم محل نمیده و دوسمم نداره فک‌کنم همشم میگه من قصدم جدی نی و وابسته نباش

فک کنم کارمای اون پسررو دارم پس میدم

اما من متنفرم ازش کاشکی گورش‌و‌از زندگیم گم کنه تا کمتر فکر خیال کنم

نمیتونم ام بلاک کنم اشناست😭

خُدا گواهه"صَبر"Ayatay,🤍13فروردین ۱۴۰۳،ببینیم چی در انتظاره...هرچه پیش آید خوش آید🤍خدایا شکرت📿🤍🤗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ج نده خودش میره

نیره روانیم کرده خشم نمیاد ازش همش حس میکنم دارم کارما پس میدم 

خُدا گواهه"صَبر"Ayatay,🤍13فروردین ۱۴۰۳،ببینیم چی در انتظاره...هرچه پیش آید خوش آید🤍خدایا شکرت📿🤍🤗
واقعا چراااا خدااا خب دلی ک مال ما نیستو ب ما نزدیک نکن

مگه میشه تو دودیقه عاشق بشی گوه میخورهه 

منم از ریخت و همچیش نتنفرم

یکی از فامیلای منم اینجور بود  و اصلا بهش امید ندادم بلاکش کردم و تمام

گفتم بدرد هم نمیخوریم گفتم کلا ازدواج فامیلی نمیخوام نه اینکه بخاطر شخص خودت باشه غرورشو جریحه دار نکردم تاوانم ندادم خداروشکر،بیخیال باش خدای اونم بزرگه

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
مهم زندگی خودته آشنا رو ولش بلاک کن بره

چی بگم 

جوابشو نمیرم اصلا فک میکنم دارم کارما پس میدم که اونی که دوسش دارم باهام بده

نیره روانیم کرده خشم نمیاد ازش همش حس میکنم دارم کارما پس میدم

میدونم چی میگی بلاک کن منم یکی بود تا چند وقت پیامش میدیدم بلاکش کردم بعد دیدم پیامک داده از اونجا بلاکش،کردم بعد از یکی خوشم اومد محل سگم بهم نمیزاره

یکی از فامیلای منم اینجور بود و اصلا بهش امید ندادم بلاکش کردم و تمامگفتم بدرد هم نمیخوریم گفتم کلا ...

نشستم گریه کردم نماز خوندم مهرم از دلش بیافته ولی خر تر از این حرفاس دوباره پیام میده تا حال من و بد کنه

[QUOTE=352917405]چی بگم  جوابشو نمیرم اصلا فک میکنم دارم کارما پس میدم که اونی که دوسش دارم باهام بده[/QUOTبرا همه پیش میاد چه کارمایی به دلت نگیر اگه اینم دوسش نداری اصلا جواب نده بلاک کن

منم تو همین شرایطم پسره ام خیلی پسر خوبیه منو هم دوست داره وضعشم بدک نیست ولی من اونو نمیخوام کسی دیگه ام نمیخوام ولی بازم به دلم نمیشینه ازش خوشم نمیاد

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
چی بگم جوابشو نمیرم اصلا فک میکنم دارم کارما پس میدم که اونی که دوسش دارم باهام بده

این کلمه کارما چه صیغه ایه ؟؟؟بنظرم جمله مزخرفی میگی و خیلی هم قضیه رو بزرگش میکنی اتفاقا با همین بلاک نکردن داری غیرمستقیم براش ناز میکنی مثلا اگه بلاکش کنی تو کل فامیل میپیچه نه والا فقط تو گوشی خودته کسی هم تا نگی نمیفهمه پس بجای کارما کارما کردن یکم از توهم بیا بیرون