2777
2789
عنوان

با داداشم دعوام شده اعصابم خورده بخاطر خانمش

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن یعنی منظورم اینه تو دعوای زن داداش و خواهرشوهر معمولا تقصیر خواهرشوهرس چون کرم میریزن و اذیت میکنن ...

میدونستم منظورتو گلم  

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
همیشه ۹۰ درصد حق با عروسه ولی این دفعه حق با توعه فیلم توعه و تو تایین‌میکنی کی ببینه کی نبینه خیلی ...

از اینکه گفت مرامت همینقدر بود من آتیش گفتم، 

براش نوشت درست میگی اشتباه کردم دادم بردین خونه نگاه کردین 

نمیشد حتی خانواده شوهرم ندیدن

کاش شماک موقعیت دعوت کردن نداشتی اصلا ب کسی نمیگفتی فیلمتو گرفتی 

حالام بیخیال بذار ناراحت بشن چ پرتوقعن مردم زناشون انگار ملکس دستور فرمودن بابد اجرا بشه چ شانسی دارن بعضیا😂

از اینکه گفت مرامت همینقدر بود من آتیش گفتم، براش نوشت درست میگی اشتباه کردم دادم بردین خونه نگاه کر ...

اتفاقا من ندیدم هیچکس فیلمشو بده کسی ببره

همون یه بارم که دادی لطف کردی

رو نده اهمیتم نده ولش کن

چشمانت تابستان اهواز بود‌ و☀️دل من پیکان بی کولر🔥😂
شاید خیلی عروستون رو غریبه حساب میکنید ولی اولین نفری هستی که فیلم عروسیشو میده اینور اونور

خودشو از ما دور میکنه عین غریبه ها تو عروسی با مهمان های غریبه میاد و با مهمانهای غریبه میره 

همیشه همینطور 

چطور با این آدم صمیمی باشیم؟ 

الان فهمیدم چقدر اشتباه کردم 

من که به همه گفتم فیلمو نگرفتم ،مادرشوهر عنترم خیلی پیگیره حتی میگفت خودم میرم میگیرم که گفتم به تو نمیدن اصلا ،ول کنمم نیست میگه بزنین رو فلش بدین به من،یه زن آشغالیم هست از فردا فیلممو‌ پخش میکنه ،شاید من نخوام خواهرامو خانواده آشغال این بیشرف ببینن،باید کیو ببینم دقیقا

کاش شماک موقعیت دعوت کردن نداشتی اصلا ب کسی نمیگفتی فیلمتو گرفتی حالام بیخیال بذار ناراحت بشن چ پرتو ...

ما شهرمون کوچیکه، بعد خانواده من همشون رفتن پیش همون آقا واسه عکس اتلیه ای روز عروسی 

مدتی قبل واسه آماده شدن عکساشون رفته بودن پرسیده بودن گفته بود آماده شده دادیم تحویل 

من واقعا بهشون اعتماد داشتم 

اتفاقا من ندیدم هیچکس فیلمشو بده کسی ببرههمون یه بارم که دادی لطف کردیرو نده اهمیتم نده ولش کن

باشه حتما 

رو دادم اینطور شده

قبل عروسی هم میگفت باید انقد از اقوام زنم دعوت کنی، خب جزو دعوتی های ما نبود ما قرار بود فقط خانواده مادرش دعوت کنیم همین، ولی باید دایی هاشو و خاله هاشو و عمه و عمو ها هم دعوت کنیم چون عروسمون ناراحت میشه عروسی نمیاد

من که به همه گفتم فیلمو نگرفتم ،مادرشوهر عنترم خیلی پیگیره حتی میگفت خودم میرم میگیرم که گفتم به تو ...

دقیقا همینطوره

حالا من به روش نیوردم که زنت نامردی کرده نشسته با خاهر. ومادرش دیده، و حالا کلی هم مسخره کرده که عه این اینطوری می‌رقصد اون اونطوری می‌رقصید 

ما شهرمون کوچیکه، بعد خانواده من همشون رفتن پیش همون آقا واسه عکس اتلیه ای روز عروسی مدتی قبل واسه آ ...

آها ک اینطور 

ببخیال گلم خودتو ناراحت نکن 

حس کردم مث منی بی ریا ب همه خوبی میکنی و ازت سواستفاده میشه اخرم ادم بده ای