2777
2789
عنوان

با داداشم دعوام شده اعصابم خورده بخاطر خانمش

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 56 پست
دقیقا همینطورهحالا من به روش نیوردم که زنت نامردی کرده نشسته با خاهر. ومادرش دیده، و حالا کلی هم مسخ ...

شعور ندارن که،نباید میدادی اصلا میگفتی فعلا نگرفتم،حالام ولش فدای سرت خوب جوابشو دادی 

آها ک اینطور ببخیال گلم خودتو ناراحت نکن حس کردم مث منی بی ریا ب همه خوبی میکنی و ازت سواستفاده میشه ...

دقیقا همینطورم

ما خانواده بسیار پر جمیتی هستیم من بچه اخرم و همیشه آدم بده میشم 

در صورتی که اونا اونقدر بدی میکنن، 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شعور ندارن که،نباید میدادی اصلا میگفتی فعلا نگرفتم،حالام ولش فدای سرت خوب جوابشو دادی

من ول میکنم داداشم ول نمیکنه از فردا میخواد قهر کنه و بد رفتاری کنه

خانمش خیلی خودشو بالا میگیره همش فکر میکنه ما کوچیک تر از اونیم و در سطح اون نیستیم و.. 

موقعیت اجتماعی خوبی داره ولی خب رفتاراش قشنگ نیست 

من ول میکنم داداشم ول نمیکنه از فردا میخواد قهر کنه و بد رفتاری کنهخانمش خیلی خودشو بالا میگیره همش ...

هر حرکتی زد تو دوبلشو بزن ببینم میخواد به کجا برسه یه بار توضیح دادی دیگه قانع شد که شد، نشد توام قیافه بگیر،طلبکار باش دست پیشو بگیر

هر حرکتی زد تو دوبلشو بزن ببینم میخواد به کجا برسه یه بار توضیح دادی دیگه قانع شد که شد، نشد توام قی ...

من فقط امیدوارم آزمون قبول شم تا حالم خوب شه و انقد پزشو به ما نده 🫠

یه فیلم عروسی چیه انقدر بزرگش میکنید

خوب زنگ میزدی بیاد

دلخوری پیش نیاد

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )