2777
2789

سلام خانما
اول بگم من خیلی وقته خواننده خاموشم و الان بخاطر یه موضوعی تصمیم گرفتم عضو شم
من چند ماه پیش عروسی کردم و حدود یه ماهه که فیلم عروسیم آماده شده، همیشه معمولا وقتی فیلم عروسی های خانوادم آماده میشد همگی جمع میشدیم خونه ی پدرم می‌دیدیم.اما کیفیت فیلم من فور کی هست و رو تلویزیون خونه ی پدرم اینا نمیاره، مارک سونی هم هست.
ولی رو تلویزیون های من و چند تا خواهر برادرام میاره.
من یه ازمون مهم دارم تو مهر، دارم میخونم نه جایی میرم نه کسی میاد خونه ام، کل خانواده ام هم حدود 20 حتی یکم بیشتر میشن با کل نوه ها و..
بهشون گفتم بزارید منم امتحانم بدم بیایید خونمون، فیلم عروسی رو نگاه کنید، آخه 6 7 ساعته فیلمه.
بعد برادرم اصرار کرد که رو تلویزیون ما میاره بده ببرم خونه نگاه کنیم.
بعد منم قبول کردم فورا و گفتم باشه ببرین خونتون نگاه کنید.
اینا بردن فیلم تا چند روز خونشون بود،بعد یه شب داداشم با بچه اش که 4 سالشه اومد خونمون،نشسته بودیم گفتم عمه مامانت کو؟ گفت خونه ای داره فیلم عروسیتو نگاه میکنه با مادرجون و خاله جونم، من خیلی ناراحت شدم چون من اصن دوس نداشتم فیلم عروسیم رو مادر و خواهر عروسمون ببینن.
ولی هیچی نگفتم فرداش به داداشم گفتم میشه فیلم رو بیاری گفت باشه آورد.
بعد داداشم گفت خانومم گفته هر وقت فیلم رو خواستیم ببینین منم خبر بدین بیام ببینم دوباره باهاتون
من هیچی نگفتم
امشب داشتم درس میخوندم فیلمه رو داده بودم دست خواهرم و مادرم برن خونه اون یکی خواهرم ببینن،
خواهرم زنگ زد گفت بیا هر کار می‌کنیم پخش نمیشه نمیدونم بلد نیستیم
منم رفتم براش تنظیم کردم و اومدم خونه
بعد از قضا داداشم رفته خونه ی خواهرم، دیده اینا دارن فیلم می بینن، همون از دم در نیومده داخل و رفته، انگار قهر کرده!
بعد فورا به من پیام داد:سلام فلانی مگه بهت نگفتم هر وقت خواستین فیلم نگاه کنین خبر خانمم بدین بیاد نگاه کنه، مرامت در همین حد بود؟ 
منم خیلی ناراحت شدم، براش نوشتم من یهویی رفتم براشون فیلم گذاشتم، بعد هم خانمت فیلم رو برده خونه کامل و بدون هیچ سر و صدایی دیده، اینجا پر از جمعیت، دقیقا چی دوباره میخواد ببینه
بعدم گفتم چرا میگی بی مرام، من فیلم رو دادم خانمت برده خونه نشسته از اول تا آخر دیده دیگه واقعا خیلی داری زیاده روی میکنی، تقصیر خودمه که میدم فیلمم همش بره اینور اونور.
بعد جواب نداد.
حق با منه یا عروسمون؟
واقعا اون خودش فیلم عروسیشون حتی نمیزاره پیش ما یه ساعتش نگاه کنیم فقط در حضور خودش اونم یه بار دیدیم. 

خیلی اعصابم خورده که من چقدر ساده ام. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ول کن بابا. چه پر توقعه

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                              https://harfeto.timefriend.net/17280721063689

زن داداشم همیشه سر این مسائل قهر میکنه، 

و داداشمم همیشه زور میگه

ینی هر چی اون گفت من باید بگم چشم

حتی اختیار فیلم خودمم ندارم، 

بابا شاید ما خواهرانه بخوایم غیبت کسی تو عروسیمون کنیم تو که هیچ وقت با ما نیستی فیلم رو جدا دیدی، همینجا ها مثلا میخوای بیای پیش ما. 

دعوا سر فیلم عروسی🙄🤕🤕😐 

اشتباه کردی فیلمت رو دادی بیزون.

خالا یک ماه نمیتونستن صبر کنن؟! چی بوده مگه؟!

چقدر عجیبید

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....