2777
2789
عنوان

راهنمایی کنید لطفا خواهرانه

135 بازدید | 13 پست

سلام دوستان..من تو دوران عقدم...همسرم عادت های بدی پیدا کرده ک نمیتونم کنار بیام...یعنی خیلی دل به دلش دادم ک از سرش بیفته ولی دیگه نمیشه 

چند بار گفتم دوس ندارم تکرار نکن...ولی آدم نمیشه 

خدایی جای من بودین چیکار میکردین؟ راست بگید 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه عادتی

من تو دوران عقدم (اما رابطه داشتیم) بعد حین رابطه چیزایی میگه ک دیوونم می‌کنه...مثلا از دوستام حرف بزنه میگه از اندام فلان دوستت بگو 

یا این اواخر میگه اسم دوستای خودشو ببرم 

شاید براتون مسخره باشه..ولی بخدا همینه...خیلی حالم بده با هیچکس هم نمیتونم در میون بزارم...پیش مشاوره هم نمیاد صد بار گفتم😔😔

خیلی بده...چیکار کنم ب نظرتون...اینقدر ذهنم بهم ریخته..خیلی داغونم :)

سه چهاربار دعوای اساسی باهاش راه بنداز 

اصلا باهاش همکاری نکن بهش رو نده 

قهر کن بی محلی کن 

بگو یکبار دیگه اینارو بشنونم به خانوادت میگم 

تهدیدش کن 

با زبون خوش ازسرشون نمیفته 

یاشاسین آذربایجان   
سه چهاربار دعوای اساسی باهاش راه بنداز اصلا باهاش همکاری نکن بهش رو نده قهر کن بی محلی کن بگو یکبار ...

دقیقا چند روز پیش دعوا کردم..گفتم درست نشه هیچ آینده ای نمببینمت باهات.. ترسید....این آخرین فرصتشه 

می‌خوام اگه باز تکرار کرد جدا بشم..کار درستیه؟ آخه از الان اینجوریه بعد ۵سال زندگی چی میشه :((

دقیقا چند روز پیش دعوا کردم..گفتم درست نشه هیچ آینده ای نمببینمت باهات.. ترسید....این آخرین فرصتشه م ...

پنج ساله عقدی؟؟؟

والا من شرایط شمارو نمیدونم .. اگه هیچ جوره کوتاه نمیاد رهاش کن تا بچه نداری ازش  

یاشاسین آذربایجان   

عزیزم،دختر گلم ی فکر اساسی برای زندگیت بکن.من بر اساس اندوخته هام میگم..شاید هم اشتباه باشه....ایشون وقتی با شما ه..م ..بستر میشن ،حین رابطه (تورو خدا منو ببخش که اینطوری حرف میزنم)به دوستاتون فکر میکنن،وخودشونو بغل اونها،ودر خیالشون با اونها رابطه (نزدیکی)دارن.....ویا وقتی حین رابطه از شما میخان اسم دوستاشون بگین،شما رو بغل اونا فرض میکنه..وبعضیها اینطوری شهوتشون بالا میره...و بنظرم این یک بیماریه...بنظر من اینطور آدما خیانت میکنن و از خیانت هیچ ترسی ندارن....ایشون میتونه حین رابطه از اندام و زیبایی‌های شما تعریف کنه..نه از اندام دوستتون....یا اصلا چه دلیلی داره شما حین رابطه با ایشون اسم دوستاشو ببرید.....با این مسئله سخت بر خوردکن.. بهش بگو این اخلاقشو نمی‌پسندید وخیلی آزار دهنده است و باعث میشه من خجالت بکشم و همون حین از رابطه سرد بشم

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

پنج ساله عقدی؟؟؟والا من شرایط شمارو نمیدونم .. اگه هیچ جوره کوتاه نمیاد رهاش کن تا بچه نداری ازش

نه یک سال و نیمه عقدم...منظورم اینه بعد از اینکه ۵.۶سال از زندگیم بگذره میخواد چجوری میشه..وقتی از الان شوهرم اینجوریه

عزیزم،دختر گلم ی فکر اساسی برای زندگیت بکن.من بر اساس اندوخته هام میگم..شاید هم اشتباه باشه....ایشون ...

درسته واقعا....گفتم بهش..خیلی حالم بده ..دعا کنید یا درست بشه یا خلاص بشم...ممنون از حرفاتون❤️❤️❤️

درسته واقعا....گفتم بهش..خیلی حالم بده ..دعا کنید یا درست بشه یا خلاص بشم...ممنون از حرفاتون❤️❤️❤️

خواهش میکنم دختر زیبا ودلربا....الهی هر چه خیره همون پیش بیاد

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....