2777
2789
عنوان

چرا به این کاربر رسیدگی نمیکنید

363 بازدید | 7 پست

سلام نی نی یار،چرا باید یه کاربر بیاد تاپیک بزنه درمورد یه تاپیک دیگه و کلی هم توهین کنه و با اینکه نی نی یار تگ کردیم بازم رسیدگی نکنید؟؟؟

چرا ما تا کوچکترین واکنشی نشون بدیم فورا تعلیق میکنید و مثل یه اسیر میندازید تو زندان و نمیتونیم هیچ حرفی هم بزنیم؟

خواهشا به این بی ادب رسیدگی کنید.

@niniyar_2  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرف حق تلخه اما بی ادبی نیست

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆
وا اینکه چیزی نیست

اولا که من این تاپیکو زدم تا نی نی یارو فقط تگ کنم و مخاطبم نی نی یار بود نه شماها،که پریدید تو تاپیک،چون میخواستم قفل کنم.

در ثانی اگر تاپیکو بخونی و چشمای مبارکتو باز کنی میبینی ام ن کاربر هم داخل تاپیکه و کلی فحش به همون کاربر میده و تاپیکش هم موجوده،وقتی از چیزی خبر نداری حرف نزن.