2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میخوام فردا همه چیز تموم کنم . حق ب من میزسه

خیلییییی خوبه به نفعت میشه به حقت می‌رسی شک نکن فقط اگه درگیری با خانواده همسر یا هر شخصی داری کمی اذیتت میکنن ولی بسیار عالی به حقت می‌رسی یه پول گنده به دستت میاد موفق باشی عالیه 

یاسر چه حسی بهم داره

امید چی؟

خدایاشکرت که دارمت و همیشه هستی .                    از خواننده تقاضا میشود یک صلوات قشنگ برای سلامتی و ظهور آقا بفرستن                                                    اللهم صلی علی محمد و آل محمد                  این روزها من خدای سکوت شده ام خفقان گرفته ام ! تا آرامش اهالی دنیا خط خطی نشود
مائده گلم اونایی که پشتم بد میگن آخرش چی میشه خونم فروش میره

پشتت بد میگن زیاد مخصوصا فامیل هاتون تو جمع ها ولی تهش به یه موفقیت می‌رسی بیشتر میسوزن حرفاشون همیشگیه.خونتون به بهترین قیمت فروش می‌ره عالیه براتون ولی مراقب باش یه شخصی میخواد راجب خونه سرتون کلاه بزاره

آیندم چجوریه؟شغل خوبی دارم؟شغلم چی میشه در اینده؟اسمم کوثره

آینده خوبی داری همراه با کمی سختی چشم داری تو اطرافت تو چشم بقیه هستی .دو خواستگار داری خوبن یکی راه دوره از نظر شغلی باید بیشتر تلاش کنی 

آینده خوبی داری همراه با کمی سختی چشم داری تو اطرافت تو چشم بقیه هستی .دو خواستگار داری خوبن یکی راه ...

میشه لطفا بگی بهم که شغلم چی میشه؟

مثلا پزشکی دندون پزشکی و...

یا پرستاری و پیراپزشکی...

یا اصلا تلاشم اندازه هیچکدومش نیست؟

اسمم کوثر

ممنونم

من فقط پشه تو اتاق ممد اقام تو اتاق هیچکس دیگه نمیرم منو با پشه های دیگه اشتباه نگیرید😂🫥         کاربریم بعضی مواقع دست آبجیم هست