2777
2789
عنوان

شوهر بی احساس کیا دارن😔

| مشاهده متن کامل بحث + 5873 بازدید | 157 پست
اره.دوتا

منم😔🥲 حتی موقع خواب تو خیالاتم رو تخت کسی بغلم میکنه، نوازشم میکنه،  با خودم فکر میکنم کسی الان بهم میگه خانمی خسته نباشی، ولی همش بغض میشه اشک میشه از چشمام میریزه تا خوابم ببره. و من شدیدا شدم یک مادر عصبی

مجردی عذاب اوره منظورته یا متاهلی

متاهلی رو میگم

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنهایی تو مجردی خیلی حال آدم بهتره خودتی و خودت... واسه خودت.... نه اینکه شوهر داشته باشی و یه عالمه ...

اسی بهت حق میدم انشالله خدا کمکت کنه وبهترینها برات رقم بخوره منم ۳۴ سالمه مجردم خیلی طعنه وحرف می‌شنوم ازهمه مهمتر غریزه جنسی ام بالاس ودوست ندارم ازراه گناه خالی بشه واینکه الان یه ساله داروی افسردگی میخورم چون دخترخالم که۱۴ سال ازم کوچیکتره ازدواج کرده ولی من آرزو به دل موندم خستم واقعا 

خدایا کمکم کن جز تو هیچکس رو ندارم که دلسوزومهربان باشه 

رابطه همسرت با بچه ات چطوره؟؟به اون محبت میکنه؟؟

یا نه کلن اینجوریه؟

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
مجردی عذاب اوره منظورته یا متاهلی

من تو مجردی خیلی برام خوب نبود تنها بودم . ولی خداروشکر خدا همسر خوبی نصیبم کرده تو این ۹ سال خوشبخت ترینم

نه این که تو پول دنیا غرق باشم زندگی معمولی دارم ولی همسرم خوش اخلاق و اقاس 

خدا نصیب همه دخترا کنه

خصوصا استاتر انشاالله خدا خودش براش درست کنه از زندگیش لذت ببره

خیانتش و میفهمی؟؟ از کجا؟؟؟ بچه داری؟😔

اره بچه دارم. بخاطر همون بچه هم صبوری میکنم. اره قبلا دیدم. الانم وقتی میره شب نمیاد کجاست؟ انقدر از این شبا دیدم تا صبخ پشت پنجره گریه کردم. الان دیگه اشکم خشک شده. ولی باز دلم میگیره. 

من تو مجردی خیلی برام خوب نبود تنها بودم . ولی خداروشکر خدا همسر خوبی نصیبم کرده تو این ۹ سال خوشبخت ...

خدا برای هم حفظتون کنه.ما شا الله.

بهترین چیز همون اخلاق خوبه...

زندگیتون با دوام و شیرین باشه الهی

من تو مجردی خیلی برام خوب نبود تنها بودم . ولی خداروشکر خدا همسر خوبی نصیبم کرده تو این ۹ سال خوشبخت ...

برای منم دعا کن همسر خوبی نصیبم بشه 

خدایا کمکم کن جز تو هیچکس رو ندارم که دلسوزومهربان باشه 
رابطه همسرت با بچه ات چطوره؟؟به اون محبت میکنه؟؟یا نه کلن اینجوریه؟

با بچه بهتره چرا محبت میکنه، ولی به زن محبت کردن انگار واسش افت داره... همش انتظار محبت داره. حرفم میزنم میگه تو بکن تو محبت کن. آخه چقدر خسته شدم. مثل زن ها انتظار ناز کشیدن داره،